Trzymaj się i walcz. Dr F tak łatwo nie popuści,jakbyś widziała jakie kombinacje babci ustawiał,a przecież ze względu już na sam wiek nie mógł dać wszystkiego.
Niech Ci wleje litry nadziei!!!
Myślę o Was dziewczyny
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
Panterko Ty leczysz się u dr Falkowskiego ? Tak w jednym z wpisów sugeruje Abigail. Mnie się wydaje, że o tym nie wspominałaś. Ale mogę się mylić. Dziś pod gabinetem nr 8 będę bliżej 15. Oczywiście, ze nie wyglądam tak jak na zdjęciu, ale włosy nadal farbuję na rudo.
Tydzień temu dostałam. Cztery minuty po rozpoczęciu wlewu zaczęło mi się robić duszno i gorąco. Skóra całego ciała zrobiła się żywo czerwona. Zatrzymano wlew, przyszedł lekarz, dostałam leki i przeszło po chwili. Zrezygnowano z dalszego wlewu. Okazuje się jednak, że takiej sytuacji należy ponowić wlew po ustąpieniu objawów. Napadłam ponownie mojego dra R. i wydębiłam kolejną próbę. Idę jutro.
I bardzo proszę o kciuki, żeby tym razem się przyjęło
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum