Peti a widzisz jak ogromna moc sprawcza moją dobre mysli i pozytywna energia
Oczki bieleją i markery spadły. Uszy do góry Dzieczyno cena jest najwyższa wiec walczcie. A ja ślę tony pozytywnej energii i sciskam z całych sił
Peti, nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem... ale musimy walczyć... i będzie dobrze, bo przecież nie może być inaczej
pozdrawiam cieplutko Was oboje
Peti
nie możecie się poddać, nie WY !!!!!!!
macie ogrom pozytywnej energii od nas wszystkich i od osób wierzących gorące modlitwy
musi być dobrze!!!!!!!
ściskam serdecznie
Gosiu, wiem jak Ci bardzo trudno psychicznie.
Bierz przykład z Małżowinka i cieszcie się każdą chwilą, a będzie ich jeszcze baarrdzo, baarrdzo dużo.
pozdrawiam
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
KOCHANA Gosiu prosze nie poddawaj się to że lekarz tak powiedział to jeszcze nie znaczy że tak będzie.Nie pisałam do Ciebie ostatnio bo moja empatia do ciebie jest tak ogromna że doskonale wiem jak musisz się czuć.COdziennie kilka razy sprawdzam czy coś nowego napisałaś czekając na dobra wieści,dziś są smutne ale kto wie jakie będą jutro.Całuje i nawet nie wiesz jak łzy mi teraz płyną po policzkach.
Witam was trójco+1(to tak jak u nas)
Nie załamujcie się tym co powiedziała pani dr.jasnowidz(jak mogła).Gosiu a czy nie można by wątróbki przeszczepić(jestem zielona)i nie mam pojęcia ,ale szukam ratunku-bo to nie może dziać się na prawdę-ja nie tracę wiary w was.Jesteście duetem zgranym jak nasz,że jedno bez drugiego nie ma szans tak więc do dzieła,do wiary i nadziei-nie dajemy się-to nie ten czas jeszcze
Peti napisał/a:
Małżwinek zaczyna się zamykać w sobie.
-nie dziw się kochana ale rób wszystko,żeby nie miał czasu na dołowanie się i myślenie-może częściejsze spotkania ze znajomymi-wymyślaj coś ty go znasz najlepiej.
Jestem calusieńki czas z wami jak wielu naszych forumowych przyjaciół.Trzymajcie się silno i wytrwale-musi się wreszcie poprawić.
Peti,
jak zwykle trzymam kciuki do białości. Mam nadzieję, że "oręża" starczy i przed Wami jeszcze dużo pięknych chwil razem. Nie poddawaj się dziewczyno!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum