Peti Kochana
Wiem, że jest potwornie ciężko i skupiasz się na walce, ale napisz kilka słów jesli możesz?
My tutaj bardzo sie martwimy... bez Ciebie nie ma "ducha w narodzie".
Myśle o was bardzo czesto.
Trzymam kciuki, by udało sie przetrwać te ciężkie chwile. By było dobrze!
Peti
Rozumiem. Los wyrządza Wam straszną, okrutną krzywdę...
Po tylu przejściach wreszcie znaleźliście siebie... a teraz?!
Nie pojmuję tego, nie rozumiem, dlaczego dzieją sie na tym świecie takie rzeczy, jak najwyższy pozwala na takie coś?! jestem katoliczką, ale w takich sytuacjach tracę wiarę:(
Peti Kochana
Ciężko sobie wyobrazić, co przechodzisz. Ciężkie to do ogarnięcia rozumem:(
Musisz wierzyć, bo nadzieja jest.
Ściskam kciuki za jutrzejszą wizytę u dr. Musi coś wymyśleć.
Nie wyobrażam sobie innej opcji...
Peti przeciez jeszcze nie wszystko stracone Może dobry los się do Was usmiechnie może choróbsko przystopuje przecież to się zdaża. Mnie już trzy razy wypisywali do domu bez nadziei na długie życie a patrz żyje nadal i całkiem dobrze się mam. walczcie dalej nie poddawajcie się Musisz być silna Twój mąż jest silny pewnie nie chce żebys się załamywała. Sciskam i walczcie dalej
Gosiula.Rozumiem.
To boli.
Ale tak jak napisała Lideczka, jeszcze nie wszystko stracone.
Bądź silna kochana .
Wiem że to nie jest łatwe. Ale pamiętaj . Macie siebie.
Swoje wsparcie, uczucie, miłość bardzo silną.
W życiu ważne jest jak. Chodzi o treść.
A w Twoim przypadku Gosiu jak- jest intensywne i szczere. Nie udajesz. Kochasz całą sobą. Wielu może Wam pozazdrościć.
Wiem że oddałabyś wszystko żeby było DŁUGO, do końca Waszych wspólnych dni. Ale właśnie w tym cholernym życiu nie możemy mieć wszystkiego. Walcz Gosiu ile tylko możesz. Jestem z Tobą z Twoim Mężem bardzo mocno.Czekam na wieści..
Peti,
Bardzo chciałabym napisać coś super mądrego, co w jakiś czarodziejski sposób podniesie Cię na duchu, ale nie mam pomysłu. Dlatego po prostu trzymam kciuki do białości i wspieram baaardzo ciepłymi myslami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum