Włączyłem TVP2 telegazetę Strona 111 co oni bredzą?Jutro zamieszczę zdjęcia.Z okna mogę porobić ten cały sztab ppowodziowy a z pokoju na poddaszu-moje obserwatorium dużo więcej.Wiesz mamanel jak są w dolince woda może daleko dopłynąć
Obecnie jej nie brak.
[ Dodano: 2010-05-21, 06:53 ]
teraz kilka zdjęć-te matoły zostawili ten marny wał bez nadzoru a teraz jest największe ryzyko że się rozleci-ale woda opadła o 10cm <idiota>
[ Dodano: 2010-05-21, 07:00 ]
Pośredni winowajca
[ Dodano: 2010-05-21, 11:52 ]
Zatopiona powinno być w cudzysłowie.Jedyne co zrobili sensownego to umocnili wał.Reszta-bajzel.Dziś też ograniczyli szybkość do 30km.Od razu pojawili się specjaliści z suszarką
Jeden jeleń na minutę-niezła wydajność
[ Dodano: 2010-05-21, 22:07 ]
gontcha mamanel-jak wygląda u was potop?U mnie na szczęście przestali panikować i ta zalana rzekomo droga już nie jest profilaktycznie zamykana.Jedyne co sztab zrobił to walają się torby po chipsach puszki i mam wrażenie że jakbym sprawdził swoje tuje-żywopłot to znajdę parę? butelek po gorzale.Cóż powódż wymaga ofiar.
Jak byłem dzis w sklepie 2 strażaków regulowało zaległy rachunek-jeden ma bliżej do domu niż do sklepu-chyba nie był za jedzenie.Mi to nie przeszkadza ale śmieci mogli pozbierać