PETa miałam już 4 razy robionego, we Wrocławiu. W Gliwicach będę miała pierwszy raz. Ja nawet w trakcie rezonansu potrafię zasnąć
Tyle razy już mialam i TK i MR, że ten hałas mnie nie rusza
Za to nie lubię picia tego kontrastu przed PET. Fuj, fuj.
A u mnie minęło 26 dni i nadal brak wyniku, na szczeście leki psycho pomagają i czekam sobie bez stresu, trzymam mocno kciuki za Was, proszę mi tylko bez żadnych szamanskich wróżb !! wszyscy jestesmy zdrowi !! i koniec !!!
[ Komentarz dodany przez Moderatora: JustynaS1975: 2017-11-12, 09:52 ]
Dostałem dzisiaj od swojego przemiłego Dok prowadzącego szczatkowe informacje odnośnie badania, no i : na podstawie czaszki trochę świeci ale nie groźnie ale za to węzełki dwa są podejrzane, trochę do bani, jeszcze usg, może nakłucie, może coś innego nie mam pomysłu czekam na wizytę u Prof.
Paula, endoskop miałem robiony 2 miesiące temu, tam jest ok, jak dotąd bez wyznaczania kolejnego,cieszę się że u Ciebie jest czysto bardzo mocno trzymam kciukasy!!!!!!!!!!! a co do ZUS rzeczywiście mam legitymację rencisty , wczoraj nawet skorzystałem ze zniżki 50 % za opłatę za wyrobienie paszportu, praca to ostatnia rzecz z której musiałbym zrezygnować, pracuję u siebie więc to coś innego.
Wspierajmy się i nie załamujmy wiem że będzie dobrze, planujcie do przodu, ja się bałem tego robić ale teraz wybiegam w przyszłość bez względu na chorobę.
[ Dodano: 2017-11-14, 22:48 ]
A kiedyś był taki film Misja Specjalna , z moim ulubionym p. Kowalewskim, i tam też był Meteor, agent Meteor
A ja nie dostałam renty, tylko zasiłek rehabilitacyjny na rok. Ja o pracy w swoim zawodzie (nauczyciel) jak narazie to mogę zapomnieć...Ale może uda mi się wyćwiczyć mowę na tyle, żebym kiedyś mogła znów pracować. Chodzę do logopedy i jest poprawa, ale nadal nie jest tak jak być powinno.
Musimy się wspierać, to dużo pomaga! Ja już trochę się boję planować do przodu i myśleć przyszłościowo...Już teraz miałam dużo planów, ktore runęły niczym domek z kart.
Ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Mocni zawodnicy z nas i się nie damy!:)
Raczej to normalny stan, każdy na Twoim miejscu nerwa by miał. Leśny, Nic już nie zmienisz, co tam wyhodowałeś/bądź nie wyjdzie i nie masz już na to wpływu.
Leśny napisał/a:
ale co będzie mam nadzieję że nic tam nie ma.
My też mamy taką nadzieję a przede wszystkim Ci tego życzymy.
Detritus carcinomatosus
Resztki nowotworowe (rakowe)
I to co mówi komentarz, czyli są bardzo nieliczne komórki raka , które mają cechy degenarcji popromiennej, są po prostu zniekształcone, zwyrodniałe przez promieniowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum