Nadzieja, ja już od dłuższego czasu modlę się codzień o Twoją mamusią , aby już tak nie cierpiała i abyś Ty miała dużo siły przejść przez to wszystko
Bardzo mi przykro i nic mądrego nie napiszę, ponieważ i ja mam ciężki dzień, wspomnienia wracają ale pamiętaj myślami i modlitwą jestem tuż obok.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Tak wielu ludzi swoimi myśleami było przy nas, co dało nam jeszcze ponad rok cudu... 27 września- to dzień urodzin mojej mamusi. 57 rok... Boję się tego dnia. Wiecie co mam na myśli
Wiemy - niestety .
Kurcze młody przyłożył Mi z gorączką 40,2 . ale na szczęście jak zwykle czekam 15 min jak nie spada to długa na pogotowie . Wszystko przez tą wydzielinę - ale chwila z głową nad nocniczkiem i jest ok 39,2 .
Oj Aniu mamy jazdy teraz . Chyba sobie dzisiaj obie nie pośpimy
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Ja nie śpie. I szybko nie zasnę, o ile w ogóle, o 1.30 alarm, na morfinę nastawiony, o 4. syrop młodemu. daje mu przy tej wydzielinie pulneo zeby mu na oskrzela nie poszło. Ale meczy sie bidulek katarem najbardziej
[ Dodano: 2011-09-24, 23:44 ]
idzie ktoś na czat-a?
[ Dodano: 2011-09-25, 07:02 ]
Dziś w nocy zmarła moja mamusia. Nawet nie wiem o której godzinie... O 5.25 zadzwoniłam do taty z przypomnieniem o zastrzyku... Mamusia już ... Odeszła sobie. I nawet nikomu słowa nie powiedziała... Po cichutku :(
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Ogromne wyrazy współczucia... Twoja Wspaniała Mama już nie cierpi, to wspaniałe, jak dzielnie trwaliście przy Niej... Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum