"Ludzie, których kochamy, zostają na zawsze, bo zostawili ślady w naszych sercach"
Przyjmij najszczersze Wyrazy współczucia...
_________________ Moja mamusia 05.07.1948-22.01.2013
W zamku Twoich marzeń zamknięty...w świecie obłoków z niebiańskich ścian!
Mieszkasz Ty Mamo!
Ktoś zbudował Ci schody do nieba...schody na górę szczęścia skąd spoglądasz w dół!!!!
Za którą jesteśmy my Mamo.....Daleko Mamo Kochana Daleko!!!!
Witam wszystkich. Minął ponad miesiąc, ból jak był tak jest..... Tyle pytań, bólu, strachu przed kolejnymi świętami, jak to będzie bez Niego? Codziennie rano otwieram oczy i od nowa muszę uświadamiac sobie że mój ukochany Tatko zmarł, że nie zadzwonię do niego, że już go nigdy nie usłyszę. Bywam tu często czytam i wspieram cicho. Ciągle przypominam sobie momenty nasze wspólne, ale najintensywniejsze są te z walki z chorobą, ale nie są złe, są tylko smutne. Chciała bym wiedziec tylko, czy mój kochany tatko wiedział jak ogromnie był dla mnie ważny, że kochałam go najbardziej bezinteresowna miłością jaką tylko potrafiłam..... moja mama powiedziała ostatnio słowa które wbiły mnie w ziemie że "Choc mam czwórkę dzieci i pięcioro wnucząt do końca życia będę samotna"
Wszystkim walczącym życzę wytrwałości i wiary w lepsze dni, w lepsze wyniki- i oby takie były
KOCHAJĄCA CÓRKA- KOCHAJĄCEGO TATY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum