Zadzwoniliśmy do Hospicjum domowego, Lekarz powiedział żeby nie zwiększać dawki, lek działa po około 2 tyg od systematycznego stosowania. Wiec pozostało czekać na apetyt.
_________________ "Wiem... ze patrzysz na mnie z góry - Kocham Cie Tatko"
MarcoPolo jeśli Twój tatuś nie ma apetytu to może chociaż nutridrik by wypił?
Jest dostępny w aptece w różnych smakach.
Napój ten jest wysokokaloryczny,zawiera dużo składników odżywczych.
MarcoPolo, Ja również polecam Nutridrinki !!! Mój tatuś to pije pomiędzy posiłkami. Kup tacie to. Znajdziesz w aptece. Jest wysokokaloryczny i o różnych smakach....
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Witam, na kaszel Tata pije syrop, kaszel tak mocno nie dogryza jak ten ból.
Dziś czul się osłabiony, spal trochę w dzień około 4h.
Kupiliśmy Nutridrink o różnych smakach i zasmakowało Tacie.
Apetyt ma slaby i to bardzo :(
Drinki zaczną działać może będzie lepiej - bo naprawdę prawie nic nie je, troszeczkę zupy mlecznej i już nie może patrzeć na jedzenie (nie wymiotował podczas choroby ani razu).
Pozdrawiam
Choroba postępuje i efektem tego tata nie chce jeść. Megalia powinna pomóc i niech pije nutridrinki. Brak apetytu, spadek masy ciała jest efektem wyniszczenia nowotworowego.
Trzymaj się.
U Nas nic się nie zmieniło, ból dokucza tabletki go łagodzą, Tata czuje się obolały, apetytu nadal brak...lecz jest lepiej niż było, Efferalgan pomaga lepiej niż Sevredol
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum