Wszystkim trzymającym kciuki serdecznie dziękuję.
Wynik nie do końca jednoznaczny, ale trzech lekarzy twierdzi , że to jeszcze skutki popromienne i nie ma w tej chwili powodu do niepokoju. Następny rezonans za 2-3 miesięcy powinen być jednoznaczny. Do połowy września postanowiłam nie zamartwiać się.
Opis i płytkę dostanę za tydzień na wizycie u onkologa, te wiadomości mam od zaprzyjaźnionego lekarza.
Moje miłe Bluesy, Berto , Justynko bardzo Wam dziękuję. Pewnie nie ma takich powodów do radości , ale udręczona od stycznia bólem , cierpieniem i samymi złymi informacjami to co okazało się dziś to dla mnie pierwszy może i bardzo bezbarwny , ale promyczek. Człowiek nauczył się cieszyć chwilką i nie mysli co będzie za te 2-3 miesiące.
Człowiek nauczył się cieszyć chwilką i nie mysli co będzie za te 2-3 miesiące.
Elu,dokładnie TAK
Wykorzystaj jak najlepiej się da dany czas, korzystaj z dobrych dni. Pamiętaj, to co masz TERAZ jest pewne. TERAZ - to DAR. A przyszłość - zagadka. Nigdy nie wiadomo co ześle los.
I pamiętaj jesteśmy TUTAJ.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Tak jest! Dzisiaj jest dobrze, a co będzie jutro nie wie żaden człowiek, nie oglądajmy się za siebie i nie martwmy się tym co może być, żyjmy dniem dzisiejszym i najwyżej pomyślmy co jutro na obiad
Vicctory czy poprawił Ci się apetyt ?, bo mnie nie. Nie chcę już chudnąć bo słabnę. Spada mi ciśnenie nawet 90/48. U nas w Tarnowie przez kilka dni upał do 36 stopni też daje się we znaki.
Pozdrawiam serdecznie Ela
Kochani naszaTarnowianka, Ela jest w szpitalu na pulmonologii z zapaleniem płuc. Wczoraj ściągneli jej 1,5 litra płynu. Dziś powtórka, jutro TK płuc. Czuje się bardzo źle. Pomyślmy wspólnie o Niej i dodajmy jej otuchy...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-07-10, 10:51 ] Elu,
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Krzysztofie, jeśli masz z Nią kontakt, to przekaż, że ślę Jej serdeczne pozdrowienia, życzenia zdrowia, siły i wytrwałości oraz tony pozytywnych fluidów.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum