No popatrz nie dałam Ci się przede mną popłaszczyć No kurak może powinnam się sfochać i dać Ci szansę
Ale trudno się gniewać na kogoś kto jest taki słodki i kochany
No popatrz nie dałam Ci się przede mną popłaszczyć No kurak może powinnam się sfochać i dać Ci szansę
Ale trudno się gniewać na kogoś kto jest taki słodki i kochany
Pozdrawiam
No dobra popłaszczę się innym razem tylko powiedz może dokladnie jak powinienem to robić, tzn. jak lubisz jak się ktoś płaszczy
A to już zabrzmiało bardzo dwuznacznie Ale jak bardzo chcesz, to wystarczy że popełzasz przede mną w błotku albo pobijesz pokłony
Ojojojoj nie nie nie nie nie ja nie chce brzmieć dwuznacznie, ja tylko pożartować chciałem
No ale może rzeczywiście nie brnijmy w to dalej bo to co napisałaś i tak wydaje się dość radykalne. Nie wiedziałem, że tak ciężko jest Cię przeprosić, muszę uważać
Milego popołudnia
Oj Krokodylku, Krokodylku, wystarczy uśmiech i buziak Jak żartujemy to żartujemy prawda?
Miłego popołudnia
Uffffff wiesz co ale mi ciśnienie podniosłaś. Ja mam dziś chyba dobry dzień na obrażanie ludzi
No nic cieszę się, że się nie fochasz
A u mnie jest przed południem jednak Tobie życzę milutkiego wieczoru!
A no i ja ropuchem jestem a nie krokodylem, ale możesz mnie nazywać jak tylko chcesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum