Bo ja jestem istotą wyjątkową i rządzić nie lubię, a przynajmniej nie za bardzo
No, a teraz zaczynam wielkie odliczanie do jutra do południa, kiedy pojedziemy z Mamcią po wynik prześwietlenia.
No ja wiem, że jesteś wyjątkowa zauważylem
No to ja też się przyłączam do odliczania i trzymam kciuki (nawet ten mój jeden spuchnięty i kolorowy, chociaż jak go ściakam to boli).
Będzie dobrze, zobaczysz
Wierzę i mam nadzieję, że będzie dobrze, niestety moje wrodzone czarnowidztwo często dorywa się do głosu :( Zwłaszcza jak Mamcia mówi o tych swoich grypopodobnych objawach, które Ją dopadają wieczorami i tych bólach kręgosłupa :(
Wierzę i mam nadzieję, że będzie dobrze, niestety moje wrodzone czarnowidztwo często dorywa się do głosu :( Zwłaszcza jak Mamcia mówi o tych swoich grypopodobnych objawach, które Ją dopadają wieczorami i tych bólach kręgosłupa :(
Reszko będze dobrze, a myślenie, że nie będzie dobrze w niczym nie pomaga. Ja mam wiele rzeczy wrodzone ale je oswoiłem i se z nimi daję radę i Ty też dasz Kciuki trzymam choć bolą.
Jak widzisz żebyśmy się nie kłocili to zmieniłem zwierzątko na swojego psa.
Jesteś bardzo miłą, ciepłą i radosną osobą tylko mi podpadasz ostatnio bo się na na wątku, który założyłem (no wiesz o radostkach) nie udzielasz
A ja mam taką radość, że się od rana mogłem do Ciebie odezwać i przysłać Ci
No to jak mam teraz do Ciebie mówić? Pieseczku? Krokodylku jakoś mi lepiej brzmi
Co do wypowiadania się o radostkach, to chyba nigdy się nie wypowiadałam, bo jakoś tak mi ostatnio mało tych radostek - ostatnio walczę ustawicznie z taką jedną wredną i namolną osobą, która mi psuje humor i tak nie najlepszy, gdy nerwy mnie jedzą przez chorobę Mamci, tak więc ostatnio jakoś mnie nic nie cieszy Przepraszam
Cieszy mnie Twój dobry humorek i radość Całuję obolały kciuk, mam nadzieje, że chociaż troszkę to pomoże
Oj może być Krokodylku, czy jakkolwiek inaczej. Kciuk już w zasadzie nie boli teraz
Chyba nerwy nie pomogą nic na chorobę (no nie znam takiej choroby co to się nerwami leczy) a na wredne, namolne osoby najlepiej pomaga uśmiech, no dalej uśmiechnij się - to nie boli
Myślę, że w Twoim życiu jest mnóstwo radostek, tylko ich nie widzisz teraz, bo się niepotrzebnie denerwujesz.
Jakby każda chwila niepotrzebnego martwienia się na zapas była małą cegiełką to można by z nich zbudować już most pomiędzy ziemią a słońcem
Poproszę od Ciebie trochę wiary, nadziei i jeden ładny uśmiech
Dziękuję
Ja też nie wątpię, że w moim życiu jest mnóstwo radostek, po prostu ich nie dostrzegam, skupiona na Mamie i wszystko wydaje mi się takie jakieś mdłe i przymglone.
Krokodylku szczerzę się do Ciebie realnie - aż się Mamcia pyta co oglądam albo czytam, a wirtualnie masz wyszczerza
Wiarę i nadzieję też mam, tylko gdzieś mi się chowają i wyłążą tylko od czasu do czasu. Dzisiaj mam dobry humor, Mamcia odebrała wyniki prześwietlenia i choć nie jest ciekawie, to przynajmniej na RTG nie wyszło nic podejrzanego i całą drogę do domu rechotałyśmy jak porąbane z tego jaka Mamcia jest powyginana Jak dorwę wyniki to je zamieszczę
No widzisz Królewno, radostkę masz i jest powód do pisania. Jeśli to teraz zrobisz to rodość, która przez to dasz komuś innemu wróci do Ciebie. Wiem, że się skupiasz na Mamie i to bardzo dobrze, ale sama widzisz masz radości z Nią związane i ona też ma swoje radości kiedy widzi jak Ty sie pięknie uśmiechasz (choćby do komputera).
No śmiało odwagi, napisz i puść trochę dobra w obieg :* (nic nie ryzykujesz)
http://www.forum-onkologi...,450.htm#109316
[ Dodano: 2012-03-07, 19:42 ]
Ty wiesz, że kochana jesteś jak 'niewiemco' tylko nie wiem jak masz na imię a bym Ci chciał tak osobiście podziękować za to co napisałaś
Witaj słonko.Uff siostra jak dobrze że w rtg wszystko ok.
"zaszyłaś" się tu u siebie i nosa nie wystawisz tylko "romansujesz" na całego A zresztą i dobrze jest powód to trzeba się śmiać. Buźka
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum