Majkel, tak się zastanawiam, wiem, że choruje tak samo wielu facetów co kobiet, ale na forum ujawnia się nas tak niewielu... Czy to znaczy że jestem taki "miękka kitka?" a nie facet?
Kruszynko... standard 1, 90, 40 dotyczył Pań... i nie słyszałem aby odwołano te parametry...ale z drugiej strony to kobiety są bardziej wyrachowane i zmaterializowane, my potrafimy ... dla idei, Wy musicie za coś
Majkel, tak się zastanawiam, wiem, że choruje tak samo wielu facetów co kobiet, ale na forum ujawnia się nas tak niewielu... Czy to znaczy że jestem taki "miękka kitka?" a nie facet?
Nie Romku to znaczy, że jesteś mądrzejszy i odważniejszy niż reszta
e tam taki nie jest może nie cenzuralny ale chamski z uwagi że Cie lubiĘ nie powiem, powiem za to inny
godzina około 3 nad ranem, żona słyszy jakieś odgłosy z kuchni, patrzy męża nie ma więc idzie sprawdzić , wchodzi a tam mąż trzyma swojego ....hmm ....wacusia w szklance z mlekiem i mówi do niego -PIJ MLEKO BĘDZIESZ WIELKI
godzina około 3 nad ranem, żona słyszy jakieś odgłosy z kuchni, patrzy męża nie ma więc idzie sprawdzić , wchodzi a tam mąż trzyma swojego ....hmm ....wacusia w szklance z mlekiem i mówi do niego -PIJ MLEKO BĘDZIESZ WIELKI
majkelek, moja babcia powtarza, nie wielkość, długość a jakość
Niestety żadnego z tych warunków nie spełniam
[ Dodano: 2012-03-09, 22:30 ]
Romku widzisz nie miałem dziś czasu, przepraszam. Wiesz co mnie się wydaje, że Ty jesteś doskonałym przykładem odwagi jakiej żaden facet nie powinien się wstydzić. Widzisz większość osób chorych na nowotwory uważa, że sami sobie z tym proradzą i siedzą i myślą i zadręczają się bo są przecież twardzi i dumni. A to totalna głupota jest i prowadzi tylko do poczucia niezrozumienia i odizolowania. Ty masz odwagę mówić prawdę, nie boisz sie powiedzieć, że jest źle kiedy jest źle i nie boisz sie powiedzieć, że czasem jest dobrze (bo niektórzy nie mówią żeby nie zapeszyć). To jest przykład odwagi i męstwa w czystej formie.
I powiem Ci tak, nawet jeśli jakiemuś idiocie studencikowi przyjdzie do głowy kiedyś ten Twój blog ująć w ramy psychologiczne (o tu jest faza taka, a tu faza sraka) to dla mnie (i myślę, że dla nas którzy mieli okazję z Tobą wymienić tu opinie czy pogadać) będzie to zawsze jedyna w swoim rodzaju i bardzo osobista lektura. No bo Ty Romku taki nasz jesteś już
Ty masz odwagę mówić prawdę, nie boisz sie powiedzieć, że jest źle kiedy jest źle i nie boisz sie powiedzieć, że czasem jest dobrze (bo niektórzy nie mówią żeby nie zapeszyć). To jest przykład odwagi i męstwa w czystej formie.
majkelek napisał/a:
No bo Ty Romku taki nasz jesteś już
Nic mądrzejszego pewnie bym nie napisała
Ach ten Nasz Romeczek
Uwielbiam Cię i nie mogę doczekać się lipca
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum