Napisaliście tyle miłych rzeczy, że to na pewno nie omnie
No i teraz będę siedział dumny i blady że taki fajny, taki nasz jestem...
Romanie, kiedyś przeczytałam o tym jak przyjmować komplementy: stać spokojnie pod wodospadem miłych słów, przyjmować je i starać się, aby woda sodowa nie uderzyła do głowy.
Gdy wrócę do domu (czyt. będę miała szybszy net), to przeczytam Twojego bloga. Obiecuję
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Oj Romku, jak fajnie, że z wnukiem spędzasz tyle czasu, chyba Ci się przypomniały dawne czasy jak to własne dzieciaki podrzucałeś do dziadków co?
Zawsze warto powspominać miłe chwile http://www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc
Miłego dnia Profesorze
Roman napisał"
Jeżeli nie pojawi się żaden nowy obiekt w innej lokalizacji, jeśli nie dojdzie do rozwoju istniejących ognisk, to za 5 lat zostanę uznany za zdrowego człowieka...
Tego Ci życzę z całego serca
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Romku życzę powodzenia i duuuuuuuuuużo zdrówka!!!Mój ukochany Tatuś też miałby szansę na leczenie tego"potwora"gdyby zgłosił się wcześniej do lekarza Ten Taty upór...Bardzo mi brakuje Taty Mam nadzieję,że nic"nowego"się u Ciebie nie pojawi.Pozdrawiam!
Romku czy chcesz tego czy nie - myślę, że znajdzie się tu kuuuupa osób które dotrzymają Ci towarzystwa nim te pięć lat nie minie. Zobaczysz zejdzie jak z bicza strzelił - najtrudniejszy jest zawsze pierwszy krok a Ty już go wykonałeś
http://www.youtube.com/watch?v=4ZfXeVL0ywo
Miego dnia!!!
Romku! Ja chcialem Ci życzyć pięknego tygodnia i po przeczytaniu dzsiejszego komentarza do Twojego blogu (nie wiem czemu ale ciągle mnie korci, żeby tam zajrzeć ) powiem Ci, że jesteś potwierdzeniem słów Ryszarda Wagnera, że "Radość nie jest w rzeczach, tylko w nas samych" i Ty ta radość, która jest w Tobie jak widzisz świetnie potrafisz rozdawać
Otóż to
Dzień dobry Romku
Widziałam Twój komentarz pod moim na blogu o czynniku MRS. Każdy nas wolałby radość życia, odkryć nie dzięki chorobie. Ale czy gdyby nie choroba to odkrylibyśmy ją. Teraz tego nie sprawdzimy, bo nie ma możliwości życia równoległego.
Ale lepiej tak niż w ogóle.
Jeżeli nie pojawi się żaden nowy obiekt w innej lokalizacji, jeśli nie dojdzie do rozwoju istniejących ognisk, to za 5 lat zostanę uznany za zdrowego człowieka...
Romku bedzie napewno dobrze bo tak byc musi nie ma innej opcji !!!
Evuniu Oczywiście że tak będzie, Oczywiście że będzie to dotyczyło nas Wszystkich.
Wszyscy zasługujemy na to, aby to co zżerało do tej pory nasze ciała odeszło i nigdy już nie wróciło ani u nas ani u kogokolwiek na całym świecie.
Justynko.
Jestem pełen podziwu dla Ciebie za to, że pomimo rozpaczy,bólu i cierpienia którego doświadczyłaś od swojej choroby głośno mówisz, że ze spotkania ze swoją traumą potrafiłaś wynieść wartości, które powodują że czujesz się szczęśliwa.
Niewielu potrafi zauważyć ten fakt w ogromie cierpienia.
Dzięki Justynko, że zwracasz uwagę na tę stronę naszego dramatu, świadczy to o Twojej wielkości i mądrości.
Bycie z Tobą to nie tylko przyjemność, to także zaszczyt.
Dzięki
Dzięki Justynko, że zwracasz uwagę na tę stronę naszego dramatu, świadczy to o Twojej wielkości i mądrości.
Bycie z Tobą to nie tylko przyjemność, to także zaszczyt.
Matko i córko, nie piszcie tak, bo nie wiem jak się zachować , bo przede wszystkim czuję tak zwyczajnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum