Dobry wieczór
Ania się trzyma po wizycie w Krakowie , wróciła podbudowana psychicznie . Musi wybrać się na zakupy po wagę .Co dzień ma się warzyć , jak zacznie chudnąć i bardzo się pocić , z marszu ma się wstawić w Krakowie . Ma odpoczywać, wychodzić na spacery dobrze się odżywiać . Organizm jest wyczerpany przez przeleczenie ( dobrze , że nie zaczęła brać tej chemii w tabletkach ) i tu ukłon i podziękowanie dla jednego z forumowiczów
DSS podziękowanie również dla Ciebie
Jak dobrze , że jesteście
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Codziennie to bez sensu, można popaść w jakąś paranoję. Kryterium jest utrata mc. >10% w ciągu pół roku, więc raz na dwa tygodnie, a nawet raz na miesiąc wystarczy. Wskazana jest okresowa kontrola morfologii i LDH.
Dobry wieczór
U Ani jest ok , ma się dobrze i bardzo dziękuje za wsparcie i namiary na Kraków
A ja wklepałam w wątku małżowinka opis badania usg jakoś nie wygląda za ciekawie , 26 maja wizyta u onkologa .....
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Dobry wieczór ,
I tak na prawdę to nie wiem o co chodzi z zachowaniem naszej P. doktor , byłam w szoku jej zachowaniem , grzeczna jak zwykle ale podejście do pacjenta no cóż za 7 lat leczenia zdarzyło się to pierwszy raz totalna olewka I co z tym dalej robić ? MRI na pilne to jest okres oczekiwania 3 miesiące . Nie wiem , może czas zmienić lekarza ????
Stanisław Jachowicz
Dobry wieczór ,
mam pytanie , czy ktoś może wie czy istnieje w Krakowie grupa wsparcia dla dzieci chorych na chorobę Leśniewskiego Crohna ? Jeżeli ktoś coś to bardzo proszę o wiadomość
pozdrawiam cieplutko
Stanisław Jachowicz
Dobry wieczór kochani ,
dawno mnie tu nie było , ale u mnie jest wszystko jak w najlepszym porządku U małżowinka jak w jego wątku , ale też napiszę w porządku dalej do obserwacji , powolna progresja choroby .
Tak ogólnie jest ok byle do przodu i żyć pełną piersią i nie oglądać się za siebie bo szkoda na to czasu
Stanisław Jachowicz
Dobry wieczór kochani
Dawno mnie tu nie było nie loguję się ale czytam .
Minęło już 10 lat , jak to szybko leci . 10 rocznica jak rozstałam się z moim nie chcianym gościem rakiem . Mogłam się tu wygadać i "wypłakać " , poznałam tu wspaniałych ludzi , wielu z was poznałam osobiście na zlotach u Gazdy . Wielu moich i waszych przyjaciół odeszło, ale na zawsze pozostaną w mojej pamięci . Często wracam do zapomnianych i zamkniętych już wątków czytam i wspominam , nie raz po policzku popłynie mi łza . Dawno temu obiecałam sobie , że jak wyjdę z choroby jak będzie mi dane żyć to będę pomagała ludziom chorym i tak się stało . Pracuję jako opiekun medyczny w Zagłębiowskim Centrum Onkologi na oddziale Neurologii i udarów .
Dziękuję za wsparcie i poświęcony mi czas , ściskam mocno i pozdrawiam cieplutko
Stanisław Jachowicz
Cieszymy się Twoim szczęściem i zdrowiem i chylę nisko czoło za pomoc jaką dajesz od siebie dla ludzi którzy tej pomocy potrzebują. Masz dobre serducho.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum