Witam
chodzę na bardzo ciekawe warsztaty psychologiczne , bardzo mi dużo pomagają aczkolwiek bez drugiej osoby jest ciężko to wszystko przetrwać , raz lepiej raz gorzej i tak po woli do przodu to wszystko się pcha , uczę się na tych spotkaniach jak żyć z osobą chorą na raka która nie radzi sobie z złymi emocjami w chorobie a nie chce pomocy , mowa tu o moim mężu który nie chce absolutnie skorzystać z pomocy psychologa , musiałam coś z tym zrobić , byłam na dnie ciemnego i głębokiego dołu nie potrafiłam wypłynąć na powierzchnię ale pomalutku poprawia mi się , mam nadzieje że z pomocą psychologa i Was pozbieram się i znowu zacznę pisać , zaniedbałam ostatnio kilka wątków
pozdrawiam.
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
soniu21, przytulam się mocno. Zbieraj się, zbieraj... Jest dobrze, że pod jednym względem, że masz świadomość swojego stanu i starasz się sobie pomóc jak możesz. To jest naprawdę dużo. Ponieważ chcesz dopuścić do siebie pomoc.
Pisz do nas, będziemy się starać.
Pozdrawiam Cię cieplutko
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witam
jutro koniec warsztatów , podsumowanie całej pracy długiej i ciężkiej , jest lepiej dużo lepiej troszeczkę się ogarnęłam , aczkolwiek moja forma psychiczna nie jest taka jak bym chciała , idę zaraz do pracy kłopoty trzeba zostawić za drzwiami i pracować ale cóż takie jest życie jednak myślę że będzie ok muszę sobie z tym wszystkim poradzić muszę
pozdrawiam
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Witam
warsztaty zakończone , jest o niebo lepiej pewne rzeczy zrozumiałam i dużo się nauczyłam
P. psycholog powiedziała , że jest przekonana o tym , że sobie poradzę ale zawsze mogę wrócić po pomoc ,
pozdrawiam cieplutko
Stanisław Jachowicz
Soniu, bardzo dziękuję za życzenia. Wam na nadchodzący 2012 rok życzę przede wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Siły, spokoju, uśmiechu na co dzień, pogody ducha, wszelkiej pomyślności.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Bardzo . bardzo dziękuiemy
my Nowy Rok zaczynamy od badań kontrolnych , jutro jedziemy ja na mammografję a mąż na TK j. brzusznej , m.małej i TK klatki piersiowej i znowu będzie tydzień niepewności
pozdrawiam cieplutko
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum