Joasia jesteś niezastąpiona... Maciek, młody chłopie, dasz radę... a z Pragi (oczywiście nie tej do której mam 150 km - do Warszawy 450km), najlepiej kieruj się na Pragę Południe na trasę Łazienkowską i trasa Łazienkowską, przez most Łazienkowski , cały czas prosto; zmienia się na Al. Armii Ludową, dalej prosto przechodzi w Wawelską i skręcasz w lewo w kierunku Portu Lotniczego czyli na (Franciszka) Żwirki i Wigury (Stanisława) , a skręcasz na światłach zaraz za Pomnikiem Lotników, (stał jeszcze niedawno po lewej stronie). Po skręcie w lewo na światłach na Żwirki... po 800-set metrach masz skrzyżowanie w prawą stronę (tylko) to Banacha (Stefana). W tym miejscu (pozwolę sobie powtórzyć po Justynce), czyli na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury z Banacha w sobotę 24 XI o godz. 15-stej spotykamy się i dopiero stad ruszamy na "poszukiwania" miejsca na dobrą kawę. Tu po drugiej stronie od Banacha zaczynają się Pola Mokotowskie z Parkiem im. J. Piłsudskiego a wcześniej stadionem RSK Skra.
Proponuję aby chętni postarali się o nr telefonu Justynki lub mój, poprzez PW. Dziękujemy i zapraszamy.
[ Dodano: 2012-11-19, 17:26 ]
No teraz dzięki TVN 24 wiem dlaczego tych co mają inna tablicę rejestracyjna niżeli Warszawską nazywają "Słoikami". Ale czemu parkując na osiedlu, mogę mieć przebite wszystkie opony, to tego już nie rozumiem. Szwagier mieszka na zamkniętym osiedlu na Targówku i już słyszę, że teraz parkować będę musiał poza ogrodzoną częścią osiedla, czyli pod lasem; Park Leśny Bródno... aleeee gościna... Idą dziwne czasy albo wraca stare...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
haha generalnie nie jest tak zle jak mowia w TVN -chociaz zalezy od miejsca przebywania rozbojnikow. Spotykacie sie tuz pod moim domkiem-super.dolece jak tylko sie uporam.hm pola...tak szczerze ...fajniejsze jest miejsce ul Grojecka 75 Tam jest kawiarenka i mily nastroj...ciacha tez sa;-)ale bede sie odzywac gdzie dotarliscie;***
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
To mam ze sobą zabrać strzelbę co by się bronić
Płotki startowe już wbite na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury # Banacha to niech tak zostanie... a gdzie nas zaniesie to się zobaczy. Do miłego zobaczenia...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Czerwona róża w zębach, Gazeta Wyborcza w jednej dłoni, aparat fotograficzny w drugiej... I grzebień w tylnej kieszeni spodni...
Pszesz wszyscy poznają JustynęS1975!
A Iwka to ta ładna, z uśmiechem dookoła głowy!
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum