Oczywiście czekam na dobre wieści od Gospodarza (jak to jest po góralsku ?) tego wątku i cały czas trzymam kciuki.
Poza tym nie mam najmniejszych szans w konkurencji z Wami - mam na myśli skalę Waszej twórczości pisarskiej.
Same zobaczcie (ilość nieprzeczytanych postów):
Rich-u, po góralsku wszystko jest Hey! (i przytup)
Nie kryguj się, że tylko czekasz. Zostawił nam Gazda bezpański wątek... Trzeba dbać żeby się nie zakurzyło.
A tak na marginesie Rich-usiu to nie zaniedbuj tak czytania wątków ubocznych, bo tu się czasem kręci karuzela. Szczególnie jak dziewczyny wyczują podatny grunt. Widzisz jak teraz "oklapły"?
Weź no trochę pokręć tyłeczkiem w skórzanych majtkach i zatkniętym diabelskim ogonkiem to zaraz roznieci żar.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2011-10-20, 09:23 ] Już Ty mnie lepiej nie kuś ...
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum