...a Gazdy nie ma.... ale jest po pecie i jest radioaktywny. Na pewno boi się o zdrowie koleżanek z forum albo, żeby mu się komputer nie napromieniował i nie zepsuł...
O witamy koleżankę Dorotę, bo w sumie to chyba dawno koleżanki tu nie było. .
A Gazdy nie ma.
No po pecie to też padłam, pomimo tego, że człowiek niby się tam relaksuje. Ale z głodu i relaksowania padłam.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko, odnoszę nieodparte wrażenie, że mężczyzna z trójzębem stoi w Gdańsku na Długim Targu. Obecnie jest zdemontowany do renowacji. Czyżby Rich miał go zastąpić?
Justynko, odnoszę nieodparte wrażenie, że mężczyzna z trójzębem stoi w Gdańsku na Długim Targu. Obecnie jest zdemontowany do renowacji. Czyżby Rich miał go zastąpić?
Rich z trójzębem??? To brzmi całkiem nieźle, to jest pomysł
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Rich z trójzębem??? To brzmi całkiem nieźle, to jest pomysł
Rich z trójzębem w czekoladzie na stole w miodzie...oj
przeczytałam na nowo ten wątek i się rozmarzyłam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum