Dziękuję za trzymanie kciuków. Dzięki temu zapewne maska wyszła, że tak powiem - modelowo, i będzie mi w niej do twarzy podczas naświetlań . Wieści merytoryczne w wątku merytorycznym (tylko mi tam nie bazgrać). A teraz pochłonę piwek kilka, coby kontrast z żył wypłukać
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Wieści merytoryczne w wątku merytorycznym (tylko mi tam nie bazgrać)
ok postaramy się nie bazgrać
Gazda napisał/a:
A teraz pochłonę piwek kilka, coby kontrast z żył wypłukać
hehehe
No to za Twoje zdrowie !
[ Dodano: 2011-11-04, 22:49 ]
Gazda napisał/a:
Wieści merytoryczne w wątku merytorycznym
a więc wracam z wątku metorycznego ... (nic mądrzejsza, trochę wygłupiała heh)
Gazda napisał/a:
(tylko mi tam nie bazgrać)
Gazda nawet gdybym chciała coś nabazgrać to nie bardzo wiem co bo mimo chęci najpierw muszę te medycyńskie słowa zrozumieć ale jak ? Większość tych słówek, cyferek ... to niestety ale taka czarna magia dla mnie !
aaaa coś jednak zrozumiałam zaplanowano naświetlania więc kciukaski dalej zaciskamy
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
To ja będę wypłukiwać winem cała dzisiejszą złosć i napięcie - ręce mi opadają od noszenia małej, jest chora a przez to strasznie nieznośna. Gdy tylko znikam z oczu ryczy tak przeraźliwie, ze nawet do toalety musiałam ją ze sobą zabrać.
Wieści merytoryczne w wątku merytorycznym (tylko mi tam nie bazgrać). A teraz pochłonę piwek kilka, coby kontrast z żył wypłukać
słuchaj
bo najbliżej mi do tych Twoich piwek
wino se trzasłam
ale odkąd nie palę-bo nie/3 tygodnie/ to strasznie nieekonomiczna w piciu alko jestem
znaczy mogę więcej ......
to idę na wisniówkę
aaaa - bo wiecie - ja nijak Was nadgonić nie mogę w tym "wontku"
oraz - czy mogłabym Wam miłośc wyznać??
czuję taką potrzebę...
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
Chabrowa, mnie zawsze można wyznać miłość. I nie omieszkam tego przy najbliższej sprzyjającej okoliczności wykorzystać bezwzględnie A wiśnióweczka wspaniała z fantą pół na pół...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum