echhh no..
uciekam w alkohol....
malinóweczka
no kurczę pycha
[ Dodano: 2011-11-09, 23:02 ]
aaaa - bo jak rzuciłam te fajki, to sobie obiecałam, ze co drugi dzień będę do świnki skarbonki wkładac 12 zeta...
które potem wydam na alko
trzymam się za słowo
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
A jutro z samego rana do ZUSu poprawić sobie humor...
Proponuję uzbroić się w dużą dawkę cierpliwości tudzież dokumentów na poparcie swojej sprawy - nie wiem jak to jest u Was, ale w naszym ZUS-ie nikt nic nie wie
Kobiety, jak ja Wam zazdraszczam ... malinówka, wiśniówka... Ja po wypiciu czegoś m ocniejszego niż ok 12% wyskoczyłabym chyba z gaci, moja paszcza nie darowałaby mi tego
Kobiety, jak ja Wam zazdraszczam ... malinówka, wiśniówka... Ja po wypiciu czegoś m ocniejszego niż ok 12% wyskoczyłabym chyba z gaci, moja paszcza nie darowałaby mi tego
alijer Kochana - jutro będziesz mi współczuc ..
następnym razem "umówimy" się na piwo
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
Profanacja Piwo z sokiem ,nie da rady Piwo to Piwo .Sok to Sok
Ej, Nika2, piwo z sokiem imbirowym, najlepiej spożywane na plaży, przy aktualnych warunkach atmosferycznych jeszcze grzane z goździkami, cynamonem.... ODJAZD!
_________________ "Ważne jest nie to, co ze mną zrobiono, lecz to co ja sam zrobiłem z tym, co ze mną zrobiono"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum