Nie no dziewczyny żeby nie było Ja też wolę Piwo - a najlepiej dwa , bez domieszek .
Ale dla alijer przeliczać trzeba procentowo - czyli poniżej 12% - A że Chabrowa smaka naleweczką zrobiła , stąd moja propozycja .
Granda zaciekawił Mnie twój przepis , bo Imbir uwielbiamy i grzańce też - tylko do Morza troszki daleko ( ale kto wie może w tym roku się wybierzemy )
[ Dodano: 2011-11-10, 10:20 ]
A w przyszłym to na pewno .
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Ej, Nika2, piwo z sokiem imbirowym, najlepiej spożywane na plaży, przy aktualnych warunkach atmosferycznych jeszcze grzane z goździkami, cynamonem.... ODJAZD!
Tu się zgadzam ,już piłam
[ Dodano: 2011-11-10, 10:33 ] erin29,
erin29 napisał/a:
Nie no dziewczyny żeby nie było Ja też wolę Piwo - a najlepiej dwa , bez domieszek .
Z tym też się zgadzam ,nawet nie dwa znając Ciebie i twoją połówkę
cóż takiego Gazda chce Nam przekazać ? Ale dajesz do myślenia ...
Znając gospodarza z wpisów myślę, że to będzie coś hmmm "skromnego, bez pikanterii ..." ... zgadłam ?
echhhh tam nooooooo Gazda, dawaj, do odważnych świat należy "hehm:
[ Dodano: 2011-11-10, 19:07 ]
....nie no nie wierzę ależ ten Gazda zrobił się wstydliwy. Tylko dlaczego
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
po prostu - zamiast gęgać zeskrobałem starą farbę z sufitu łazienki w pokoju nr 5, i do połowy go zagruntowałem. Teraz usiadłem przy kompie coby odsapnąć (nie chcę się pocić, bo czeka mnie jeszcze wizyta w kotłowni i władowanie do zasobnika 0,5 tony eko-groszku zmieszanego z miałem), i zaraz wracam, coby dokończyć dzieło
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum