Zobaczcie kto mi tu palcem groził za odzywkę... pierwsza "święta"...
[ Dodano: 2011-11-23, 21:20 ]
Eeee... znaczy chodziło mi o Justynkę, bo Magda też mi groziła, ale jeśli o nią chodzi, to nikt chyba wątpliwości co do jej świętości nie ma. A jej trójka dzieci to z niepokalanego poczęcia
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
zaczęły wychodzić ze skóry pod wpływem gazdowego impulsu
hehehe i odkąd dodałam Was (kilka chętnych dziewczyn) do moich znajomych na fb , profil mój zaczął mieć interesujące tematy Zmierza ku szaleństwu
Ojj Gazda przy Tobie te kobitki zrobiły się jakieś takie "otwarte" na życie
a zaczęło się tak grzecznie...
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
A ręka bolała Cię bynajmniej nie od trzymania wiosła?
Nie dość że często bolała, to i jeszcze włosy między palcami wyrosły. Kiedyś się to nazywała "szkoła mistrzostwa sportowego", a doświadczenia wyniesione z tamtego okresu procentują po dziś dzień.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Oj tam, oj tam. Muszę trochę z Wami popisać bo z mówieniem kiepsko. Po pierwszej dawce rehabilitacji szczękościsku we wtorek jestem strasznie obolała. Jutro następna dawka. Rozwarcie mam na 2 palce. Szczęki oczywiście Podobno po wszystkim ma być co najmniej na 3 palce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum