Jak tam towarzysz z pokoju, zaprzyjazniliście się ?
z kotem? no coś Ty...
Tak czytam, te Wasze posty, czytam, i sobie myślę, że na samym początku naszej znajomości to byłyście bardzo porządne i grzeczne, a iwka3219 jest tego najlepszym przykładem. Po jakimś czasie stwierdzam, że rodzą się w Was bestie...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Ja tam nigdy nie ukrywałem, że ze mnie straszny łobuz
Ale miałem nadzieję, że Wy, niewiasty, to wszystkie takie niewinne, bez skazy... no wiecie... coś jak wtedy kiedy miałem 16 lat i myślałem, że tylko chłopaki głośne bąki puszczają, a kobiety fizjologicznie są do tego niezdolne...
No nie... od czasu, kiedy miałem 16 lat kilka... ekhm... lat upłynęło, i oczy mi się trochę otworzyły. No i nie ukrywam - trochę też przywykłem do tego, że ktośtam mówił że ze mnie świnia. No i trafiłem na to forum. i co czytam? Jedna grzecznie lekcje tańca bierze, druga jeszcze grzeczniej do mamusi na obiadki... Nigdzie, w żadnym poście nic o wyskokach, i nagle TRRRAAACHHH... Okazało się, że z Was niezłe ziółka...
Gazdo Ja Ci to wyjaśnię .
My jesteśmy bardzo grzeczne - Bo przecież wszyscy wiedzą że Grzeczne dziewczyny lubią Niegrzecznych Chłopców . A My Cię lubimy i to bardzo .
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum