Witaj Gazdo
Podczas mojego pobytu w szpitalu i kolejnej rundzie spacerowej po szpitalnym korytarzu, stwierdziłam,że chyba wyruszę na zwiedzanie innych oddziałów-może ktoś będzie potrzebował podniesienia ciśnienia albo terapii śmiechowej Pielęgniarki z mojego oddziału powiedziały,że to całkiem niezły pomysł bo one troszkę odpoczną od trzymania się za boczki a ja może w tym czasie innym trochę humorek poprawie.Niestety daleko nie wybyłam, bo moja ruchliwość była ciut lepsza od żółwika a schodów mnóstwo-o windzie nawet nie myślę.......boje się tak samo jak burzy.
Berta muzyka super, aż nóżki mi pod stolikiem brykały
pare fajnych dziewczyn ng pietrze jest, ale wszystkie strasznie powazne, i nic tylko o chorobie chca gadac... Wyglupiac to sie tu tylko z siostrzyczkami da, ale co z tego, kiedy szans na happy end nie ma... (powiedzonko pochodzi od mojego kolegi, ktory podczas wojazy po Azji czesto zamawia tajski masaz z happy endem).
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Najważniejsze, że humor dopisuje i pomimo , że nie ma z siostrzyczkami "heppy endu" to ważne , że wogóle są i masz z kim pożartować
Trzymaj się tam jakoś Gazda
KasiaC napisał/a:
dla chcącego nic trudnego
O tak
Pozdrawiam.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
na onkologi odwiedzał mnie taki sam facet jak Ty i identycznie mówił. dodawał tylko że jak zawiedzie każda baba to wtedy najlepsza jest swoja graba. ogólnie fajny gościu z niego był jaja odchodziły tam niezłe , większość czasu przesiedział u nas w sali , jak go pielęgniarki szukały to był albo u nas albo a dymku
Coz moge powiedziec... Taki sam na pewno nie byl, bo ja nie rezygnuje. Wlasnie wypatrzylem fajna i smutna babeczke w mini, i czekam tylko, az mnie od chemi odepna, bo juz opiernicz zebralem za lazenie z kroplowka...
To Ty Gazdo niepoprawny pacjent jesteś nununu
To czekaj teraz cierpliwie aż cie odłączą , bo jak pielęgniarki się wkurzą to wiesz że mają sposoby na unieruchomienie pacjenta
Jak dla mnie, to jestes mistrzynia subtelnego, pelnego niedomowien i sugestii humoru. Nie wiem tylko, czy podobnie jak ja ocenilby Cie czlowiek, ktorego nazwisko ujawnilas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum