Witam.
Jak zwykle z wyczuciem czasu u mnie raczej kiepsko, ale może poprawi się kiedyś
Dzięki za zaproszenie do tańca, ale byłbym na Waszym miejscu ostrożny, bo jeśli potraktuję sprawę poważnie, to kto wyleczy odciski, których nabawicie się tańcząc ze mną, reprezentuję tą samą klasę co Jaś Fasola w jednym ze swoich filmików, czyli rozpacz w biały dzień
Wierzę że Iwona może zrobić coś ze mną , ale nawet biorąc pod uwagę mój optymizm i Twój Iwonko talent pedagogiczny... może wyjść cienko
hihi Iwona co Ty na to ?
Romku oj wierzę w to, że Iwonka może coś z Tobą zrobić Kto jak kto ale Iwona potrafi zdziałać cuda
roman1130 napisał/a:
Dzięki za zaproszenie do tańca, ale byłbym na Waszym miejscu ostrożny, bo jeśli potraktuję sprawę poważnie, to kto wyleczy odciski, których nabawicie się tańcząc ze mną,
Romku Nami się nie przejmuj, damy radę. Będziemy ostrożne a nawet jeśli nie to przecież odciski kiedyś miną
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Wierzę że Iwona może zrobić coś ze mną , ale nawet biorąc pod uwagę mój optymizm i Twój Iwonko talent pedagogiczny... może wyjść cienko
Oj Oj oj - najwyzej bedziesz mial mnie dosc i w nocy bedzie Ci sie snilo jak krzycze, obciagnij stopy !!! Barki nizej , palce razem, dlon do gory !!:) jestem uparta tancerka i nauczycielka
Anelia napisał/a:
Romku oj wierzę w to, że Iwonka może coś z Tobą zrobić Kto jak kto ale Iwona potrafi zdziałać cuda
Fiu fiu fiu - ale we mnie wierzysz Zobaczysz jak ja Cie wezme w obroty jak przyjedziesz do Wawy - bede Cie pasla :D
No nie, zaczyna robić się niebezpiecznie... najpierw tańce, teraz odkarmianie, choć z drugiej strony to taniec na mój apetyt byłby chyba niezłym lekarstwem.
Co prawda już nie tyję ale jakoś nie mogę na razie stracić nadwyżki której się dorobiłem do tej pory.
Nie wiem dlaczego, ale bardzo często wychodzą mi czeskie błędy tak jak z tym odkarmianiem, widać jednak chyba coś z tym wypalaniem łepetyny się dzieje, niby mieli naświetlać tylko płuca, ale medykom do końca wierzyć nie można...
Tak czy inaczej nie wyleczyłyście mnie z obaw...
Jedna deklaruje że nie jest głodna, druga że blondynka...lepiej chyba uważać... kolor można zmienić a i apetyt na chwilę pohamować, ostrożności nigdy dość...
Nie ma sprawy jestem pełen wiary w Wasze dobre intencje, tylko... że u mnie kiepsko z samooceną.
Wbiłem sobie do łepetyny, że nie będę tańczyć... i tak zostało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum