roman1130, to teraz Ci powiem dlaczego zapytałam kiedy będziesz w Wielkopolsce i mam nadzieję, że Cię miło zaskoczę ...
roman1130 napisał/a:
Jadąc do rodzinki będę również w Wielkopolsce, konkretnie w Pniewach i Wałczu, nie wykluczam Miasteczka Krajeńskiego... może będę przejeżdżać gdzieś w pobliżu...
Będziesz bardzo w pobliżu, ponieważ ja mieszkam ..... UWAGA .... 5 km od Pniew
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
29.02 minie 8 m-cy bez taty ...
No i znowu przyszła chwila na płacz ...
Wyleję z siebie troszkę mojego smutku i tęsknoty a pózniej dalej będę się uśmiechać tak jakby tego tato chciał ...
Tak siedząc zaczęłam podczytywać Naszą walkę (do tej pory unikałam tego) i dopiero teraz tak na prawdę zdaje sobie sprawę jak wiele osób Nam pomagało, wspierało, trzymało kciuki. Tylko Wy pomagaliście Nam walczyć , kochani jeszcze raz wielkie dzięki
To zdjęcie bardzo lubię... co prawda około szpitala (do dziś będąc w Poznaniu unikam wzrokiem tego miejsca) ale właśnie tam bardzo fajnie rozmawialiśmy, wspominaliśmy, planowaliśmy ... mieliśmy takie Nasze chwile ...
Kocham Cię tatusiu
[ Dodano: 2012-02-28, 00:20 ]
[ Dodano: 2012-02-28, 00:25 ]
Anelia napisał/a:
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
29.02 minie 8 m-cy bez taty ...
No i znowu przyszła chwila na płacz ...
Wyleję z siebie troszkę mojego smutku i tęsknoty a pózniej dalej będę się uśmiechać tak jakby tego tato chciał ...
To zdjęcie bardzo lubię... co prawda około szpitala (do dziś będąc w Poznaniu unikam wzrokiem tego miejsca) ale właśnie tam bardzo fajnie rozmawialiśmy, wspominaliśmy, planowaliśmy ... mieliśmy takie Nasze chwile ...
No wiesz co Anelia Ty nic nie musisz ale skoro osoba, która Cię bardzo kochała (i nadal kocha) chciała byś się uśmiechała to wiesz, że to jest dobre nie ?
A poza tym to jeszcze od małego popłakania to nikomu się nic nie stało
A można wiedzieć co tam sobie planowaliście
plamiasta, Berta, majkelek, JustynaS1975, erin29, dziękuję za przytulaski
plamiasta napisał/a:
płacz płacz niech cię to oczyści
i oczyściło troszkę z wczorajszych chwilowych słabości ...
majkelek napisał/a:
osoba, która Cię bardzo kochała (i nadal kocha) chciała byś się uśmiechała to wiesz, że to jest dobre nie ?
Tak wiem dlatego też, dziś mimo deszczowej pogody więcej się uśmiechałam ...
majkelek napisał/a:
A można wiedzieć co tam sobie planowaliście
to taka Nasza tajemnica
majkelek napisał/a:
dziś piszemy o miłych chwilach z tatą, nie?
[ Dodano: 2012-02-28, 19:29 ]
Tak z "innej beczki".
Jak już kiedyś wspominałam byłam wierząca lecz nie praktykująca, do kościoła chodziłam od święta do święta a i z tym często miałam problem.
Kiedy tato umierał myślałam, że zupełnie przestanę wierzyć, byłam praktycznie tego pewna a jednak myliłam się. Stałam się osobą (co mnie dziwi a jednak) praktykującą ...
Wczoraj poczytałam ten artykuł, który według mnie jest bardzo mądry i daje do myślenia, postanowiłam się tym z Wami podzielić ...
Anelko, Bedzie mi trudno byc z Toba jutro - niestety musze wybrac sie do szpitala, zobaczymy...
ale mam nadzieje, ze bedziesz czula , ze ja gdzies tam za Toba Kchanie stoje .. zawsze !
A 1.03 Twoje urodzinki ) tez gdzies tam bede, i bede starala sie byc obecna.. a ile sily pozwola
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum