Kochani, ponieważ ja założyłam ten wątek - nieszczęsna - mam ogromną prośbę.
Proszę o wpisywanie tylko i wyłącznie czy ktoś chce, żeby zwracać się do niego oficjalnie: Pan, Pani.
Całą resztę wymiany poglądów można załatwić poprzez prywatną dyskusję
Bardzoooo, ale to bardzo proszę o zaniechanie osobistych wycieczek, bo nie o to mi chodziło. Obawiałam się jedynie, żeby przypadkiem nikogo nie urazić.
Dziękuję. Zosia.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-03-26, 09:53 ] Posprzątałem.
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Ty możesz do mnie mówić Żabeczko
Miałam na myśli, gdy ktoś (zwłaszcza Pan) mówi to, aby podkreślić w swojej wypowiedzi swoją protekcjonalność.
Ach to kamień z serca na nogę
I wiem co masz na myśli. Panowie reperujący samochody mają taką dziwną skłonność, mówienia do wszystkich przedstawicielek płci niewieściej właśnie per "złotko", "skarbie", "kochanieńka" i o ile to ostatnie w ustach pana sprzedającego zieleninkę by mi przeszło, to w ustach takiego mechanika, sprawia, że człowiek ma ochotę gryźć
Witam.
Jestem Pablo vel. Pablo_zielona_herbata (to w wirtualnym swiecie) albo Paweł (face to face). Ale może być też na odwrót
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Witam oficjalnie a tak w ogóle to -
hej mnie już znacie chyba ale jak by co to jestem sonia21 i żadna Pani i temu tam podobnie bo wiecie o co chodzi nie ważne ile kto ma lat tylko na ile się czuje a ja czuję się no powiedzmy na a nie ważne a to dzięki naszej wielkiej forumowej rodzinie
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum