Marianno - może masz racje, nie chcą jeszcze nas tam choć ja to sobie inaczej tłumacze - chyba mam jeszcze coś tu do zrobienia. Dziś byłem u lekarza prowadzącego oglądnął mnie, zrobił USG obu pach ( w drugiej - zdrowej czuje jakiś dyskomfort, leki ból, uwieranie, sprawdził ale nie stwierdził nic podejrzanego było uffff jeszcze nie teraz. Badania kontrolne TK przesunął na późniejszy termin (czerwiec) stwierdzając , że ogólnie nieźle się trzymam i lepiej ograniczać naświetlanie.
Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza turystów w czerwcu się spotkamy na szlaku w Zakopanym bo nie odpuszczę i jeszcze raz pospaceruje. Pa.
Kazik a ja widzę w Tobie ogromną zmianę Ze zdołowanego, śmiertelnie chorego człowieka zamieniłes się w człowieka, "który ma tu coś do zrobienia" ))) Mnie się bardzo podoba ta przemiana ;*b
I kazdy z nas rozumie każde Twoje Uffffff, bo mamy tak samo
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Witajcie.
Przepraszam, że tak długo nic nie pisałem ale musze się przyznać, że bałem się zaglądać na forum aby nie przeczytać o kimś złą nowine. Ja narazie to trzymam się twardo, praca - dom - praca, ot codzienna żeczywistość. Czekam na wiosne jak będzie ciepło to odpocznę od prcy, pozostało mi połowę zaległego urlopu + nowy - no to z 2 miesiace się uzbiera i będę miał czas gdzieś z żoną wyskoczyć.
Pozdrawiam wszystkich.
Kaziuku, super że się odezwałąs i jescze bardzie superowo że wszytsko u Ciebie jest OK, cieszę się ogromnie. Życzę wszytskiego dobrego przede wszystkim zdrowia i miłęgo wypoczynku z żoną.
Pozdrawiam bardzo serdecznie-Justyna
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum