Witam Wszystkich U mnie pogoda nareszcie się nieco poprawiła.Nie pada a i słoneczko raźniej wygląda zza chmur.Jutro udaję się na wycieczkę autokarową/pielgrzymkę do Częstochowy z mojej parafii.Mam za co dziękować a i kilka próśb się też znajdzie.Muszę jeszcze wyposażyć syna na wyjazd.Wyjeżdża jutro z moją Mamą,siostrą i jej mężem do Zakopanego.Wyjazd ma po części sponsorowany przez Mamę i siostrę właśnie także nie zastanawialiśmy się długo,czy ma jechać,czy nie Pozdrawiam Wszystkich i miłego weekendu dla Was
Pięknie Ewcia-ja marzę by pojechać do Częstochowy. Bardzo bym chciała-to jedno z moich marzeń Może jak zjedziemy na stałe do Polski za kilka lat...Miłego pobytu
_________________ "Każdy człowiek umiera. Nie każdy żyje naprawdę..."
Ewo1powodzenia na wycieczce.
Kilka lat temu byłam cały miesiąc w Częstochowie był to wyjazd w ramach praktyk studenckich (takowe miały miejsce kiedyś ).
Wspominam bardzo miło .A Jasna Góra -to nie zapomniane przeżycie .
Może kiedyś się wybiorę,na razie to nie realne.
Przyjemnych doznań
Jak pomyślę sobie że przez mały figiel omal nie ożeniłem się w Częstochowie... ciarki do dzisiejszego dnia chodzą mi po grzbiecie...
Gdybym 30 lat temu wiedział to co dziś... na pewno byłbym kawalerem...
Witam Wszystkich.Wróciłam Wrażenia niesamowitę!!!Tłumy na Jasnej Górze a to dlatego,że dzisiaj była Ogólnopolska Pielgrzymka Arcybractw Straży Honorowej Serca Pana Jezusa i Akcje Katolickie również były.Morze ludzi.Upał trochę doskwierał,ale co tam,dałam radę.Podczas mszy św. w kaplicy palca nie można było wcisnąć,ale i tak znalazłam miejsce,żeby usiąść...na podłodze.Trudno było się w tym tłumie skupić na modlitwie,co przyznali wszyscy uczestnicy wycieczki.Podziękowałam,poprosiłam o jeszcze.Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-06-17, 08:14 ]
Nic się nie stało,Polacy nic się nie stało!!!!No cóż ,nie gramy dalej Ja,jako prawdziwy kibic jestem z drużyną na dobre i złe.Witam Wszystkich i pozdrawiam i miłej spokojnej niedzieli życzę
Witaj Ewuniu niedzielnie
Pogoda cudna, zachęcająca do roweru lub wody, ale jakoś nie mogę się zdecydować czego bardziej mi nie wolno robić przy tym słońcu...
Nie bardzo fajnie się z tym czuję....
Pozdrawiam niedzielnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum