gilmaly,
Przeczytałam dzisiaj wszystkie Twoje wpisy z "Gilmaly-relacje z polany" i muszę Tobie powiedzieć jesteś wielki przez duże W .
Fajnie się Ciebie czyta, blog też niczego sobie a Chaty Ci zazdroszczę ja niestety mieszkam w bloku i to na dodatek w wieżowcu 6 piętro
Magdusia niedługo przyjedzie i będzie wszystko OK.
A to do posłuchania świątecznie
http://www.youtube.com/re...kAxMzU1ODMxMTA2
Jestem wędkarzem więc zazdroszczę jeszcze jeziorka
Popatrz jakiego Gilmały wkleił przedemną to będziesz wiedziała dlaczego pobudka
Nika, widziałam ten obrazek wcześniejszy , a do tego w swoim wątku kciukowym z samego rana zamieściłam taki sam.
I Nika, nie ulega wątpliwości, że gdy pingwin trzaśnie tymi talerzami, to misiu nie będzie zadowolony
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
nie ulega wątpliwości, że gdy pingwin trzaśnie tymi talerzami, to misiu nie będzie zadowolony
Oj nie będzie ,ale za to na pewno się obudzi
[ Dodano: 2012-12-18, 13:55 ]
I mam nadzieję że Gilmały na pewno się obudzi i weźmie się do roboty bo inaczej Madzia będzie zła oj będzie zła a przecież to jest jego Słoneczko
Ta brykajcie sobie u mnie do woli.Toż ja Wam nie wróg.Jestem sam .Nie ma do kogo dzioba otworzyć.To Was wykorzystam co by nie zapomnieć języka w gębie.Nawet Tymka tu chwilowo nie ma.A z kotką nie pogadasz.Ona ma swoje kocie sprawy. JustynaS1975 Przecież zaznaczyłem że to cytat.Fakt,nie zaznaczyłem że od Ciebie.Mea culpa.
Ja lubię ludzi więc mam nadzieję że chętni może już tego lata pobrykają u mnie w realu.Luksusów tu nie będzie natomiast słońce,wodę i las mam w nieograniczonych ilościach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum