gil, myślę, że każdy z nas lubi czuć się bezpiecznie w razie W.
Ja np nie lubię kiedy licznik paliwa niebezpiecznie zbliża mi się do zera...
Przecież to nie uzależnienie? No chyba, że samochodu, bo on z pustym bakiem ni hu hu.
ja mam zawsze 5l paliwa w bagażniku. takie skrzywienie mi zostało jak mieszkalam przy granicy z Rosją, dopiero po 7 latach jeżdżenia samochodem pierwszy raz zatankowałam w stacjii paliw a tak zawsze było to podwórko i tankowanie z karnistra
A ja mam zawsze parę litrów ropy w beczce.Takiej od sąsiadów.Bo akurat ropę mają znacznie lepszą i tańszą.
[ Dodano: 2013-01-09, 10:57 ]
Zrobiliśmy sobie z Tymkiem spacer po lesie.Pięknie,jezioro zaspane śniegiem.Jest lekki mrozik.Niestety zapomniałem zabrać aparat. Wezmę na następny spacer za jakieś dwie-trzy godziny.Bo my tak sobie codziennie chodzimy do lasu.
Dzisiaj rano na Śląsku też miałaś ładną zimę, sam widziałem... co prawda po południu już tak szaro - bura była... ale za to pewno w Zagłębiu jest nadal piękna biała. Nie może być inaczej, skoro Ecik swoją żonę do Was na wywczas wysyła...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum