Czwarta doba,powoli do przodu.Dokonałem bohaterskiego czynu i przedreptałem sam ok.30 m.Świetna kuracja odchudzająca:w plecy jakieś osiem kilo w tydzień.Ciekawe czy uda mi się nie zapalić?
brawo, ważne by chodzić, mimo iż siostry zabraniają. Trzeba wracać do żywych jak to mówią (z rozsądkiem rzecz jasna). Ja po operacji (co prawda innej ale również po głębokiej narkozie) wstałem tuż po wybudzeniu z narkozy i uparłem się, że pójdę sam do wc, - przy ścianie, z kroplówką posuwałem, a siostra jak mnie zobaczyła to dostałem niezły wycisk. Ale warto było by utwierdzić się w przekonaniu, że żyję, mam się dobrze i radzę sobie. Radź sobie gilmaly! Dasz radę!
Łysy
_________________ jeśli masz zamiar chorować musisz być zdrowy i mieć pieniądze:)
Dieta onkologiczna jest skuteczna i bez efektu jojo mi 20 kg poszło
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
gilmaly nic na siłę, nie wysilaj się za bardzo bo szwy Ci popękają.Pomalutku dojdziesz do siebie, sam chyba widzisz, że z każdym dniem jest lepiej.Pilot tv w łapki i ciepłe kaputy.
Pozdrawiam
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Gilmaly..."piśnij" choć słówko, jak się czujesz? Chyba wiesz, że wszyscy trzymają za Ciebie paluchy...do bólu
Odezwij się. Powodzenia i dużo wytrwałości w dochodzeniu do zdrowia!
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Przepraszam,miałem parę dni takiego samolubnego skupienia się na samym sobie a i trochę kryzys fizyczny.Bo to jest tak,że już by szablę w dłoń i na koń,a ciało jak grzechy ciągnie w dół.I tak od trzeciego dnia próbowałem na tego konia wskoczyć,zęby zaciskałem,chojraka udawałem aż mnie zmogło i musiałem na chwilę stanąć.Są tego i dobre strony.Lekarze mówią że dawno im pacjent tak szybko nie dochodził do siebie.Ja w środę idę do domu-wyobrażacie sobie?Policzyłem jaką długość ma korytarz i wczoraj rano przeszedłem z Popiełuszki na pl.Wilsona(warszawiacy wiedzą że to ok.1 km),a wieczorem wróciłem i jeszcze wyszedłem przed blok na krótki spacer z psem.Ale już jęzor był na wierzchu.Nic to.Według lekarzy średni czas potrzebny do pełnego odzyskania sił to trzy miesiące.Jest to tez czas w którym okaże się na ile skuteczna była operacja,czyli jak będą zachowywały się nerki,moczowody.Co pokażą badania histopatologiczne i inne.Ale o tym potem.Na razie świat jest wspaniały,bo jest.Wy wszyscy jesteście wspaniali,bo jesteście ze mną,Zatem szablę w dłoń i na koń....
gilmaly, super, cieszę się, że dajesz radę, pamiętaj by postępy czynić z rozwagą. Sporo nowego teraz w twoim życiu ale życie się nie zmienia, co nie? Będzie trochę inne ale będzie:) i to jest niezaprzeczalny PLUS całej tej sytuacji
Łysy
_________________ jeśli masz zamiar chorować musisz być zdrowy i mieć pieniądze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum