Mark, ja też całkiem nieśmiało, bo jeszcze nie jestem pewna. Wszystko zależy od...eli, eli się uda, eli nie. Dam znać na bank pojutrze, dobrze? Aaa i byłabym solo.
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Niestety muszę wypisać moją "trójeczkę". Okazało się, że w ten weekend mamy ważną imprezę rodzinną - 18 -nastka Chrześniakamojego mężusia. Wchodzenie w dorosłość ma pierwszeństwo... Szkoda - tak bardzo chciałam Was poznać osobiście....
Zoja 62 i cleo33, mam w piątek urlop, myślę, że może ok. 9-tej, jeśli miejsce spotkania obojętne, to może gdzieś na parkingu przy Trzech Stawach ? To propozycje.
Czytam na SB i nie wiem czy chodzi o mnie...ja niestety tym razem nie mogę, sprawy zawodowe. Bardzo chciałabym poznać tak miłe osoby osobiści, ale ufam że następnym razem będzie to możliwe. Pozdrawiam, Ania.
ps. Życzę udanego zlotu Wszystkim
_________________ Przykro, że daje się osty...nie myśląc :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum