Komentarz dodany przez
Moderatora: DumSpiro-Spero: 2012-06-14, 21:20 ]
JustynaS1975 napisał/a:
ten termin może być 'niewygodny' dla osób, które mają dzieci w wieku szkolnym. Także może tydzień później?
Zgadzam się z tym
- kmis; i to są konkrety i bardzo popieram takie stawianie sprawy
JustynaS1975:"Asiu, sam pomysł zrobienia zjazdu na północy Polski nie jest głupi. Chodzi o to, że u Gazdy jest wypróbowany ośrodek pod każdym wymaganym względem.
Jeśli ma być zorganizowany zjazd w innym rejonie Polski, to dobrze aby ktoś zajął się tak organizacją jak robi to Gazda, że tak powiem bez zbędnych dyskusji.
Czyli propozycja od razu, konkretnie gdzie.
I to chodziło Krzysztofowi, tak mnie się wydaje.
On sprawę postawił po męsku, zdecydowanie. "...
- kmis; dzięki Justynko za właściwe czytanie moich intencji
asia77 do Świnoujścia mam 500 km do Gazdy 440 km. Bardzo chetnie spotkam się na Zlocie z Tobą choćby na mazurach... a zapytał ktoś naszego
Artura czy nie jest zmęczony tymi organizacjami? (choćby z grzeczności)
Asiu moja pierwsza odpowiedz była spowodowana rozpoczętą wyliczanka ośrodków w poście zaraz po Twoim... a tu trzeba konkretów albo milczenia bo zakończy się to polskim jarmarkiem... jak choćby nieporozumienie ze zdjęciami po II Zlocie ( ci co nie mieli lub nie powinni mieć nic do powiedzenia klikali zajadle najwięcej)...
kmis; Mam pomysł ( zapytanie ) do
Zarządu DSS. Jak czytam myśli
Romana są osoby które chciałyby skorzystać ze Zlotu a kłopotem jest dla nich dojazd, czyli jego koszty. Czy możliwy byłby sponsoring kosztów dojazdu np. bus z... no powiedzmy Warszawy do miejsca zlotu?
[ Dodano: 2012-06-15, 19:11 ]
Proszę zaprzestancie wyliczania nazw ośrodków
[ Dodano: 2012-06-15, 19:19 ]
Kolejna moja propozycja: jeśli ktoś proponuje coś nowego, to niech zapyta na PW naszego
Gazdy o to po ile zapłaciliśmy za trzy dniowy pobyt u niego i niech z ta ceną w garści zacznie szukać, organizować i podawać propozycje...
Artur jeśli kolejny raz chcesz nas wszystkich zaprosić do siebie, dbać o nas, dbać o nasze bezpieczeństwo ( czuć było to na spływie), to chylę czoło... pełny szacunek... jesteś wielki