Ale ja nie napisałam ,że ja się chce tego podjąć
Napisałam tylko ,że miło by było gdzieś powiedzmy nad morzem tak ? a nie w górach .
Co prawda jestem organizacyjna i lubię to robić ale niewiem czy będą chetni .
Romku Gazda ma swój Pensjonat więc to inna bajka i inna kasa ,ja nie mam swojego ośrodka ani nic z tych rzeczy więc napewno cenowo nie będzie jak u Gazdy to już odrazu piszę ,żeby nie było niespodzianek .
Ja też lubię konkrety i albo się podejmuje czegoś i coś robię dobrze,albo wcale .
A organizowalam dużo rzeczy (praca w biurze podróży)
_________________ Tatulek [*] 12-12-2011 godz 7:50 .Spoczywaj w Pokoju.
Asiu nikt nie myśli abyś sama robiła wszystko, zapewniam Cię że zarówno Administracja jak i Forumowicze w ramach swoich możliwości będzie pomagała, myślę że chętnych nie będzie brakowało, bo koszty podróży nie należą do najniższych a na północy też mamy swoich Forumowiczów.
Gazda ma rację pisząc, że najlepsze są miejsca sprawdzone, a do niego przyjeżdżali już Forumowicze i z Gdańska i ze Szczecina, wszystko zależy od tego co dany ośrodek potrafi nam zaoferować oprócz naszego wzajemnego towarzystwa.
temat jest do dyskusji ale również wymaga odrobiny zaangażowania, znasz odpowiednie ośrodki, masz doświadczenie... czekamy na propozycje
[ Dodano: 2012-06-14, 19:32 ]
Czyżby nowy awatar z miejsca gdzie moglibyśmy się spotkać?
ja polecam Dąbrówno w tamtym roku byłem tam na wakacjach i w tym też planuje zabawić tam na trochę Ceny nie zbyt wygórowane, dobre jedzenie i bardzo tanie piwo http://www.pensjonat-zacisze.pl/
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Proponuję termin Zlotu nr III: 31 sierpnia / 02 września 2012 roku. Jeśli ktoś chce się zająć organizacją to propozycje i kosztorys wstępny powinien przedstawić ( po konsultacji z Zarządem Fundacji DSS ) do końca czerwca. Wybaczcie ale wskazywanie tylko fajnych miejsc na północy naszego pięknego kraju mija się z celem i jest śmieszne.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
kmis757, nie odpowiedziałeś na moje pytanie ,wiec bardzo proszę dlaczego jest to dla Ciebie śmieszne bo w tym momencie wiesz poczułam się jak bym dostała w twarz !
A i jeszcze jedno napisałam o propozycji innego miejsca żeby inni też mieli możliwość uczestniczenia w Zlocie widze ,że nie potrzebnie zabrałam głos .Więc jak szybko napisałam moją propozycję ,tak szybko się wycofuję bo widzę ,że robi się jakaś kołomyja
Proponuję termin Zlotu nr III: 31 sierpnia / 02 września 2012 roku.
Przepraszam, że się wtrącę. Ale ten termin może być 'niewygodny' dla osób, które mają dzieci w wieku szkolnym. Także może tydzień później?
To taka mała propozycja.
Asiu, sam pomysł zrobienia zjazdu na północy Polski nie jest głupi. Chodzi o to, że u Gazdy jest wypróbowany ośrodek pod każdym wymaganym względem.
Jeśli ma być zorganizowany zjazd w innym rejonie Polski, to dobrze aby ktoś zajął się tak organizacją jak robi to Gazda, że tak powiem bez zbędnych dyskusji.
Czyli propozycja od razu, konkretnie gdzie.
I to chodziło Krzysztofowi, tak mnie się wydaje.
On sprawę postawił po męsku, zdecydowanie.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2012-06-14, 21:20 ]
JustynaS1975 napisał/a:
ten termin może być 'niewygodny' dla osób, które mają dzieci w wieku szkolnym. Także może tydzień później?
Zgadzam się z tym
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum