DumSpiro-Spero, Widoki zjawiskowe, cudne, zazdroszczę Wam, że mogliście je oglądać.
W o gule zazdroszczę Wam tego spotkania, szkoda że ja nie mogłam, bardzo żałuję. Gdybyście wiedzieli...
_________________ Przykro, że daje się osty...nie myśląc :(
Myślę że zdjęcie imienników nie powinno źle się kojarzyć uczestnikom zlotu, co prawda jeden jest strasznie łysy, ale... ten drugi jest za to dostatecznie kudłaty
Przepraszam, za takie pytanie, ale nie miałam okazji Cię widzieć i poznać osobiście...
Jeśli to Ty, to już podbiłeś moje serce. Mimo że Cię nie znam, oceniam na ciepłego, dobrodusznego człowieka. Twoje spojrzenie, jest przenikliwe, a wiara olbrzymia. Jesteś Cudowny. Twoje wpisy i ta fotka, mówią za siebie... A ciężko jest ocenić człowieka 'online'...
Modę się za Ciebie, niech Bóg da CI to szczęście, by te podły gad, nigdy nie powrócił do Twojego ciała...
Dużo zdrowia, uśmiechu na twarzy, radości, życzy skromna Ania.
Pozdrawiam Cię, Romeczku.
JustynaS1975, Romcio jest przenikliwy...i ten koteczek, super fotka! Wspaniały z Ciebie 'gościu' Romeczku i takie ciepło jest w Tobie... jestem pod wrażeniem
Ps. Ja w swoim życiu miałam już chyba wszystkie zwierzątka domowe, kocham je! A obecnie mam kotkę i pieska.
Ania.
No cóż myślę, że dzisiaj Magistrowi jest wszystko jedno czy pies czy kot , celowo został zmęczony na działce i teraz chrapie .
Szkoda, że ja jestem równie zmęczona, bo biegałam za nim ze dwie godziny. Szkoda, że nie widzieliście jak on szybko zasuwa na tych swoich krótkich nóżkach .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum