- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść?
- spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę.
- Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek.
- Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam.
Kiedy się kogoś kocha,
to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
Zawsze gdy myślę o tym co czeka nas wszystkich, o tym co przyjdzie do nas prędzej czy później widzę ten dialog z Kubusia Puchatka.
Johanko, jeśli te słowa w jakikolwiek sposób mogą oddać moje myśli wierzę, że masz świadomość, że nie jesteś sama...
Pozdrawiam
roman1130, Tak, masz rację, ale tak bardzo mi źle. Niby wiedziałam, że TO jest nieuniknione, że koniec bliski, lecz pomimo wszystko piekielnie trudno pojąć odejście Kochanej Osoby. Odejście poza "tu i teraz". W końcu przez blisko 30 lat byliśmy razem. Mam żal, tylko nie wiem, do kogo. Cóż, pozostały tylko wspomnienia, ale ich mi już żadna siła nie odbierze!
Pozdrawiam Cię ciepło.
[ Dodano: 2012-01-25, 22:33 ] roman1130, i dziękuję.
Johanka, Ta piosenka w szczegolnosci mi utkwila w serduszku ;-) ale jedno jest pewne...Gdy nasi bliscy sa obok,a sa ..;-)to nie chcieliby bysmy byly smutne..dla nich i tak jest ciezej...ciezej patrzec na nas z boku..widziec nas,gdy my ich niestety nie widzimy,,,na pewno znasz ten film..taki maly urywek;_)
Gonia, Oj, Kochana, to akurat nie problem, bo mam porządne piece w domu, w których ogień wciąż bucha i temperatura jest iście tropikalna. Mnie mrozy nie straszne:) Tylko, gdy mam wyjść na dwór jest nieco gorzej, bo jestem zdecydowanie ciepłolubna, więc ubieram się dość oryginalnie i wzbudzam zainteresowanie ludu:) To dla mnie jednak żaden problem. Daję radę w nowym życiu.
Ucałowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum