Justynko zdjątko nowe świetne.
Przypomniał mi się ten prosiaczek i dziś bawiąc się z moim 5 letnim synkiem (ja byłam Puchatkiem a on Prosiaczkiem) wziął ode mnie Kubusia i powiedział ze teraz Kubuś zje Prosiaczka bo świnki się je, a ja zapytałam jakie będzie mięsko a on- "pieprzowinka" normalnie mnie rozwalił bo miał zapewne na myśli wieprzowinkę.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku ja idę moja pieprzowinkę kąpać
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Autentyki ze wsi:
Do jednej z moich znajomych miał przyjść inseminator, nazywany popularnie BYKIEM ale zastał tylko leciwą babcię,która miała mu udostępnić "warsztat pracy"
Inseminator poprosił o miednicę z ciepłą wodą i o wskazanie o którą krówkę chodzi.
Babcia przyniosła do obórki wymagane przedmioty pokazuje Bykowi miednicę itd, dodaje widząc rozbierającego się mężczyznę - a tutaj macie gwóźdź gdzie możecie powiesić spodnie...
Inny czas inne miejsce
Do drzwi domu dzwoni oczekiwany inseminator, otwiera mu nastoletnia panienka, która wprost zaniemówiła na widok gościa, również nazywanego popularnie bykiem...
Nie wiedząc jak poinformować gospodarzy kto ich odwiedził woła: -mamusiu pan zapylacz przyszedł...
Od tamtej pory popularny byk zmienił imię na pszczółka...
Nooooo oczywiście oczywiście kurde komu się inseminator mógł najbardziej spodobać, no KOMU??!!
Skoro już zostałem wystawiony na wyśmianie publiczne (co nie jest niczym nowym ) to się przyznam i wyrażę żal z powodu niepodjęcia przez większość z Was tak obiecującego tematu jak 'wyśmiewanie Majkelka' (no tu się Iwona zawiodłem ), że rzeczywiście z wykształcenia jestem matematykiem.
Miałem nadzieję, że zrobie dobre wrażenie jak się pochwalę bo dyskusja szła w obiecującym kierunku, ale żeby za dobrze nie było to Iwonka od razu mnie na ziemię sprowadziła jak zwykle
A tak na marginesie to zee szczęką już lepiej ale będę musiał uważac i nie otwierać przez jakiś czas załączników od Iwonki
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum