Dobre, nawet bardzo dobre Robią bardzo ciekawe wrażenie perspektywy (ale się pomądrowałem)
A co Ty się dzisiaj taka malutka przy tych wielkich ścianach czujesz ?
A czemu mnie dziś wszyscy bojkotują
To takie retoryczne pytanie bo zdaję sobie sprawę, że to jak zawsze przez mój durnowaty wygląd, którym się niepotrzebnie pochwaliłem, ale nie zrobiłem tego z własnej woli
No nie bądźcie aż tacy okrutni, na zdjęcie można poprostu nie patrzeć, nie
Dobre, nawet bardzo dobre Robią bardzo ciekawe wrażenie perspektywy (ale się pomądrowałem)
Dzięki , uczę się.
Koło tego Kościoła tyle razy przejeżdżałam, podobał mnie się, a dziś gdy robiłam zdjęcia to zachwyciłam się nim. Po prostu dostrzegłam sporo szczegółów.
evita2 napisał/a:
Piękne zdjęcia.
Evito dziękuję
[ Dodano: 2012-02-27, 18:26 ]
majkelek napisał/a:
A co Ty się dzisiaj taka malutka przy tych wielkich ścianach czujesz ?
Normalnie. Kiedyś byłam (i mam nadzieję, że dalej tak będzie) chodziłam po Tatrach, lubię wysokie góry. Gdy stoję przy takiej wysokiej skale, to dopiero robi na mnie wrażenie, ten majestat i potęga ...
[ Dodano: 2012-02-27, 18:28 ]
majkelek napisał/a:
To takie retoryczne pytanie bo zdaję sobie sprawę, że to jak zawsze przez mój durnowaty wygląd, którym się niepotrzebnie pochwaliłem, ale nie zrobiłem tego z własnej woli
Bardzo dobrze, że się pochwaliłeś jak wyglądasz. Bardzo Ci dziękuję , lepiej się 'rozmawia'.
Przynajmniej teraz wiemy, że należy do Ciebie mówić D-R-U-K-O-W-A-N-Y-M-I L-I-T-E-R-A-M-I, abyś wszystko dobrze rozumiał
[ Dodano: 2012-02-27, 18:30 ]
A jeszcze jedno zdjęcie spod Kościoła, nie umieszczałam na Panoramio
Bardzo dobrze, że się pochwaliłeś jak wyglądasz. Bardzo Ci dziękuję , lepiej się 'rozmawia'.
Przynajmniej teraz wiemy, że należy do Ciebie mówić D-R-U-K-O-W-A-N-Y-M-I L-I-T-E-R-A-M-I, abyś wszystko dobrze rozumiał
Uff to dobrze, że ktoś się domyślił jak trzeba ze mną rozmawiać.
Wiedziałem, że na Ciebie Justynka zawsze mogę liczyc i powiesz to jak najdelikatniej będziesz umiała
Kotki super, mojej Żonie by się bardzo spodobały - Ona starsznie lubi koty
No ja też więc to kolejna rzecz w której się z Monisią uzupełniamy.
A ja mam pieska (w Polsce) nazywa się Kencik i jest 12 letnim czarnym labradorem, wieczorem załączę zdjecia.
No niestety to taki sam wariat jak ja
A ja mam pieska (w Polsce) nazywa się Kencik i jest 12 letnim czarnym labradorem, wieczorem załączę zdjecia.
Czekam na zdjęcia Kencika
Niestety pies mojej Mamy boi się aparatu fotograficznego i pozwala się sfotografować .
Gdy tylko wyciągam aparat, Krecik (pies Mamy) chowa się w przysłowiową mysią dziurę, albo zwiewa gdzie pieprz rośnie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum