No co, przytulanko-całuskowo zrobiliśmy, nie śpiesz się tak
[ Dodano: 2012-02-29, 17:04 ]
Poza tym zajęta jestem. Koleżanka dała cynk od NASA, że za 30 lat potężna asteroida może uderzyć w Ziemię. I zaczynam sprzedawać bilety na to przedstawienie
http://www.tokfm.pl/Tokfm..._za_30_lat.html
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dzień Dobry Wieczór
Wg. najlepszych wiadomości to jeszcze w tym roku ma nastąpić Koniec Świata gdzieś w okolicy 21 grudnia... i tradycyjnie "Kevin sam w domu" 24 grudnia TVP program 1.
Justynko widzi mi się że z tymi biletami wyjdzie klapa, musimy znaleźć coś w najbliższym czasie... jeszcze do czerwca, później może być kiepsko z zainteresowanymi... wakacje i takie tam
Wybacz, że podpinam się pod Twój biznesik...
najlepszych wiadomości to jeszcze w tym roku ma nastąpić Koniec Świata gdzieś w okolicy 21 grudnia... i tradycyjnie "Kevin sam w domu" 24 grudnia TVP program 1.
Justynko widzi mi się że z tymi biletami wyjdzie klapa
Nieważne bilety sprzedaję Poza tym to potwierdzają z NASA, to nie byle kto
Również na FB:
Tu będą zdjęcia Osiedla Przyjaźń, jest ono słynne z tego, że to kiedyś były baraki dla robotników pracujących przy budowie Pałacu Kultury i Nauki. Ale jak to zwykle bywa z prowizorką przetrwały i są m.in. Akademikami.
Ale Osiedle bardzo ciekawe i ma swój urok:
http://www.facebook.com/m...93842460&type=1
Wiem że sprzedano już kilkakrotnie Pałac Kultury... może pomysł z tymi biletami nie jest taki zły... okres sprzedaży całkiem całkiem... no nie wiem, jeszcze trochę pomyślę, zwłaszcza, że myślenie ostatnio jakoś mi niekoniecznie wychodzi.
Album na panoramio śliczny...co prawda Twoje topole wyglądają jak brzozy...
Cieszę się, że umieściłaś swoje zdjęcia na tej witrynie, bo mam okazję odświeżyć swoją pamięć...
Przed wejściem do cmentarza Prawosławnego na ul Wolskiej miała siedzibę firma w której pracowałem jakieś 12, 15 lat temu.
Szkoda, że skleroza wyżarła tak wiele szczegółów
Za plecami budynku, był to bodajże były komisariat policji, było wejście na cmentarz prawosławny a obok była cerkiew prawosławna, nie pamiętam numeru na ul Wolskiej, ale moja firma lubiła częste przeprowadzki po całej Wa- wie (Grochowska, Brechta, Suligowskiego, w jakiejś willi na Żolibożu) to znaczy wywalali ją zaraz po okresie kiedy przestawali płacić czynsz.
Usiłuję ją zlokalizować, bo potrzebuję jakieś papiery dla ZUS ale to graniczy z cudem.
odnośnie pracy w show biznesie... niezły cyrk
Niezły cyrk ... to w Polsce odnosi się do jednego miejsca ... Także uważaj, bo jeszcze Cię wsadzą do paki za zawłaszczenie nazwy własnej .
roman1130 napisał/a:
był to bodajże były komisariat policji, było wejście na cmentarz prawosławny a obok była cerkiew prawosławna, nie pamiętam numeru na ul Wolskiej, ale moja firma lubiła częste przeprowadzki po całej Wa- wie
Jutro (może) zobaczę. Ale tam nic nie ma ... przynajmniej tak mnie się wydaje ... Jutro zobaczę ...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Oglądałem lokalizację na satelicie, też mi to nie do końca pasuje, poszukam numeru ale zdjęcia na pewno przedstawiają widoki które gdzieś tam pamiętam... chyba, że to było wpoprzednim życiu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum