gdzieś Ty kobieto takie niebo znalazła?
Obłędny kolor niczym latem.
Dziś matka natura (pogoda, słońce) rozpieszczała
czkawka napisał/a:
Justyś obejrzałam nowe fotki i kopara mi opadła...
Dzięki
Dziś takaaaa była zadowolona
I przede wszystkim ze spaceru po Osiedlu Przyjaźń. Tyle lat mieszkam w W-wie i dopiero teraz odkryłam takie miejsce.
roman1130 napisał/a:
Wolska 174 to był adres mojej firmy...
Jutro dokładnie zobaczę. Przechodzę tamtędy często i nie zwracałam uwagi. Idę Wolską (od Elekcyjnej) i widzę (po kolei): Park Sowińskiego, Cm. Prawosławny i Cerkiew, i Kościół Św. Wawrzyńca ... Ale ... może gdzieś coś w głębi jest ... Romanie jutro wyjaśni się zagadka
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
no ja wiem a co Ty myślałaś
Ja nie znam Warszawy za bardzo i myślałem, że jak kiedyś będę to będziesz taka miła i oprowadzisz mnie i moją Żonkę po swojej okolicy, ale widocznie nie
A to nic ja i tak się cieszę, że mogę z Tobą gadać, nawet jak mnie nie chcesz oprowadzić
Ja nie znam Warszawy za bardzo i myślałem, że jak kiedyś będę to będziesz taka miła i oprowadzisz mnie i moją Żonkę po swojej okolicy, ale widocznie nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum