[ Dodano: 2012-03-01, 10:29 ]
Cytat na dziś ( i nie tylko)
'Nigdy nie odkładaj do jutra przyjemności, którą możesz mieć dzisiaj' - Aldous Huxley
[ Dodano: 2012-03-01, 10:37 ]
„Bogactwem człowieka są: uśmiech, przyjazny gest, pogodne słowo.” - P. Bosmans
[ Dodano: 2012-03-01, 10:53 ]
I jeszcze jeden cytat (tak sobie je czytam pijąc kawkę ):
„Mamy młode serce, tak długo jak długo umiemy kochać życie, takim jakie ono jest. Życie ze swoimi dobrymi ale także złymi stronami. Mamy młode serce, tak długo jak długo potrafimy kochać ludzi i życzyć im szczerze tego wszystkiego czego im brakuje, a tak bardzo jest potrzebne. Kto się starzeje zachowując młode serce, ten wie jak należy przyjmować ze spokojem te liczne małe i większe uciążliwości podeszłego wieku. Taki człowiek zna sens życia i sens umierania. Wie jak "krótkie" i jak "małe" jest wszystko na tej ziemi, bo żyje nadzieją na życie wieczne.” - P. Bosman
[ Dodano: 2012-03-01, 10:57 ]
Życzę Wam tak cudnego dnia
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Tylko teraz nie ma co przez to pisac a majkelek nie lubi jak nie ma co pisac, majkelek lubi
Justynka mnie po raz kolejny zawstydza, ale i tak Ją bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo LUBIĘ
Majkelku absolutnie nie chcę nikogo zawstydzać, Ciebie również nie chcę zawstydzać .
Czasami przeczytam coś w sieci, co mnie się spodoba i czasami chcę się podzielić tym co mnie się podoba. Może komuś też się spodoba, a może przy okazji ktoś z tego skorzysta, komuś się przyda. Ot i tyle. Ja sama z siebie taka mądra nie jestem .
Bardzo dziękować za bardzo (razy 41) LUBIĘ i też Cię bardzo (razy 41) LUBIĘ .
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Ja bym się tak z tą mądrością nie spieszył, bo na pewno to można powiedzieć, że majkelek nie jest mądry A cytaty, które zamieszczasz są suuuperaśne i to miał być taki sposób na powiedzenie tego
A na marginesie to powiem Ci, że jednak co umysł ścisły to umysł ścisły (41 razy)
Dziś (na ALE KINO+) będzie film 'Aż poleje się krew' (jeśli ktoś ma ten kanał to polecam bardzo (razy 50) ).
A tak przy okazji główną rolę gra Daniel Day-Lewis i ... gdy widzę tego aktora to s... w majtki . Także ja chociażby dla niego po raz kolejny obejrzę ten film, także moja aktywność na forum w czasie filmu może być bliska zeru. Charyzma tego aktora (ehhh... ), a przede wszystkim wielkie kino.
[ Dodano: 2012-03-01, 19:34 ]
majkelek napisał/a:
A na marginesie to powiem Ci, że jednak co umysł ścisły to umysł ścisły (41 razy)
hehehe ... Pamiętam 'brudnopis' Dziekana (fizyk), który przy jakiś planach miał napisane A^2 (czyt. A do kwadratu). Głowiliśmy się co to oznacza, a to jedna z pracownic miała inicjały (od imienia i nazwiska) AA.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko Dzięki za sprawdzenie adresu, wiedziałem że miałem jakiś cmentarz za plecami, gdy jeździłem raz w miesiącu do spowiedzi... czas robi jednak swoje... skleroza
A tak przy okazji główną rolę gra Daniel Day-Lewis i ... gdy widzę tego aktora to s... w majtki .
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
no co Ty szkoda majtek nie oglądaj w takim razie
Posiedź z Nami same korzyści - majtki suche, towarzystwo miłe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum