Justyś
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
ile gwiazdek jest na niebie.
Tyle szczęścia i słodyczy
Krzyś forumowicz
z całego serca Tobie dzis życzy
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Justynka, chciałem Ci powiedzieć, że z okazji Twoich urodzin zmieniam image na nieco bardziej przystępny (a poza tym mówiłaś, że chciałaś zobaczyć mojego psiaka)
Miłego wieczoru
Majkelku, chciałam Ci podziękować za zapodany kiedyś tam cytat z Kubusia Puchatka:
“Promise me you'll always remember: You're braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think." (obiecaj, że będziesz zawsze pamiętał, że jesteś odważniejszy niż wierzysz. silniejszy niż się sobie wydajesz i mądrzejszy niż sądzisz - Krzyś do Puchatka)
Ten cytat dziś (tak mnie się wydaje) bardzo się przydał. Zacytowałam go swojej koleżance mającej problemy w pracy. Mam nadzieję, że tym cytatem jej pomogłam.
Chciałam wlać w nią wiary w jej własne siły. Sama pewnie bym bym coś namotała, a ten cytat zgrabnie ujmuje to co chciałam jej powiedzieć. I mam nadzieję, że choć trochę jej pomogłam.
Justyno, myślę, że cytatem pomogłaś, jakoś przez myśl mi nie chce przejść, że możesz komuś zaszkodzić.
Melduję się i życzę przepięknego poranka, Tobie i Twoim Gościom.
Mimo, że obawiasz się (jak napisałaś), że gryzę to pomyślalem, że się odezwę bo jak to ktos mądrze ujął: Spiteful words can hurt your feelings but silence breaks your heart. (Niemiłe słowa mogą zaboleć ale to cisza łamie nam serca)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum