Evito, dzień dobry , Tobie też udanego miłego dnia
evita2 napisał/a:
ja jak zwykle po nocy do Ciebie zaglądam i ciągle się mijamy
Ja nocą po prostu śpię
Witaj Majkelku , Tobie też milutkiego dania
Nie tak łatwo jest pomagać słowem, zresztą mam z tym problem. Nie chodzi o zamiar, ale o to jak to może wyjść.
[ Dodano: 2012-03-07, 10:56 ]
Na FB dziś znalazłam taki kawał:
"Kobieta próbowała wsiąść do autobusu, ale jej spódnica była za ciasna i nie mogła wejść do środka. Więc sięgnęła wolną ręką do tyłu i poluźniła suwak. Jednak spódnica nadal była za ciasna. Więc znów poluźniła suwak, nadal nic. Poluźniła suwak po raz trzeci. Nagle poczuła parę rąk na swojej pupie, które próbowały wepchnąć ją na pokład autobusu. Kobieta odwróciła się z oczami pełnymi gniewu i powiedziała oburzonym tonem:
-Proszę Pana nie znam Pana na tyle dobrze, aby mógł Pan zachowywać się w ten sposób!!
Na to mężczyzna uśmiechnął się i spokojnie oświadczył:
-Proszę Pani ja też Pani nie znam na tyle dobrze, aby pani mogła rozpinać mój rozporek trzy razy!"
Mnie się przypomniało jak wystrojona do teatru też w bardzo wąską spódnicę wsiadałam do autobusu. Tak się w tej spódnicy zamotałam, że wylądowałam jak długa na wznak w autobusie. Wstałam szybciutko, udając, że ta co leżała to nie ja. Otrzepałam się i dalej udawałam damę .
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dziś seria głupich dowcipów:
Po stosunku chłopak do dziewczyny:
- Dlaczego nie powiedziałaś, że jesteś dziewicą? Gdybym wiedział, byłbym delikatniejszy.
- Gdybym wiedziała, że w końcu ci stanie, to bym zdjęła rajstopy
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Witam serdecznie
Zaglądałembym wcześniej ale tak tu frywolnie , żem się zawstydził
Czyli tradycyjnie siadło zasilanie lapka, a bateria w chwilach uniesienia trzyma 30 sek...
Coś muszę wymyślić z tym złomem.
Siedzącego pod drzewem menela orżnął siedzący na nim ptaszek...
Menel patrząc z wyrzutem na ptaszka mówi
- a bogatemu to k.. rwa śpiewasz....
Witam Justynko
Dwie rzeczy - po pierwsze to nigdy nie będziemy pewni jakie działanie będą miały nasze słowa, ale wiesz co mówią, że nie należy oceniać po porażkach ale po marzeniach
po drugie to nie rozumiem tego cytatu powyżej Jak to udawałaś damę przecież nie można udawać samej siebie? nie kapuje wcale nie kapuje
Dwie rzeczy - po pierwsze to nigdy nie będziemy pewni jakie działanie będą miały nasze słowa
To prawda.
Bo wiem chociażby z własnego doświadczenia. Nie mam wpływu na to co ludzie powiedzą chcąc nam pomóc. Zatem mam świadomość, że chcąc pomóc mogę powiedzieć coś co odniesie inny skutek niż zamierzałam.
majkelek napisał/a:
Jak to udawałaś damę przecież nie można udawać samej siebie? nie kapuje wcale nie kapuje
hehehe... kochany Majkelek
z tymi damami, to mnie się kojarzy takie powiedzenie: bawimy się jak damy, ... jak nie damy to się nie bawimy
Krzysztofie, filmik obejrzę gdy wrócę do W-wy. U Mamy internet bezprzewodowy działa bardzo powoli i nie mam cierpliwości czekać aż się ściągnie.
Ale wielkie dzięki Z tego co zobaczyłam w tytule, to będą kawały. Mam nadzieję uśmiać się po pachy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum