Dziś byłam w Płocku, w mieście, w którym było moje LO, również po prawie 20 latach odwiedziłam swoje LO. I było pozytywnie zaskoczona widokiem szkoły i samego miasta. Moje LO było całkowicie odremontowane. Po prostu mucha nie siada. Elewacja nowa, jak również korytarze, sale odświeżone. No po prostu wójcie gwizdnijcie ... I przy okazji taka sentymentalna 'podróż'.
Również miasto Płock, 'stara część' odnowiona, odremontowana spora część, bardzo ładnie się prezentuje. Miasto bardzo wypiękniało. Miłe pozytywne zaskoczenie.
Bardzo miła dzisiejsza wycieczka.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Uwypukleń i zakrzywień na awatarze nie widać,... ale oczy też masz Justysiu piękne
Nie wiem dlaczego, ale zawsze byłem dumny z tego, że pochodzę ze wsi, że bardziej odpowiada mi sołtys niżeli burmistrz, a jeśli ktoś chce obrazić mnie mówiąc, że jestem ze wsi... ma problem. to widać , słychać i czuć a dodatkowo jakiś czas temu nawet największemu "urce-burce" z miasta, mogłem pokazać że chłopaki ze wsi nie są w szafie chowani.
Spokojnych snów Kochani
Justynko moja 16-letnia córka ,Twoja imienniczka poimformowała,że omawiali w szkole znaczenie imion.Justny to niezwykłe i czarujące kobiety.I kazała sobie mówić
-księżniczko
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie wiem dlaczego, ale zawsze byłem dumny z tego, że pochodzę ze wsi,
Romku piąteczka ja też pochodzę ze wsi i wcale a wcale nie jest mi z tego powodu zle. Może nie ma wiele rozrywki ale zawsze można coś zorganizować. Teraz planujemy przy okazji fajnej pogody zrobić ognisko
No może czasami ludzie są wścibscy (tak jest u mnie) ale jak to gdzieś nie dawno przeczytałam i tego się trzymam
http://besty.pl/769705
A ostatnio wchodząc do sklepu (jedynego zresztą w tym miejscu) gdzie zawsze spotyka się kilka Pań dla których jedyną rozrywką jest sklep spożywczy i newsy , wchodzę i witam się słowami "dzień dobry , przyszłam na świeże ploteczki " po czym każda chyba zapomina , że ma język w ustach i milczą, robię zakupy i wychodząc mówię "do widzenia, a teraz możecie dalej rozmawiać o tym, o czym Wam przerwałam "
Ludzie są wścibscy to i ja będę , tyle tylko, że ja mówię co mi na sercu leży o oni "psipsiają" na lewo i prawo.
Nie muszę chyba dodawać jaka popularna się przez to stałam
[ Dodano: 2012-03-07, 23:27 ]
JustynaS1975 napisał/a:
Dobrej nocki Wam życzę
Tobie również kochana
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Justynka z życzeniami miłego dnia przesylam Ci jeszcze z okazji pięknego dzisiejszego święta i również dla wszystkich kobitek tu zaglądających, no i śpiewam dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=G9zCbVDvQjA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum