Reszka 78
Biorąc pod uwagę ilość czasu spędzanego ostatnio w łóżku ... wszystko jest możliwe... ale gdybym coś tam, tego panie to... chyba bym wiedział ... a ja naprawdę nie kojarzę
No pewnie masz rację, chociaż z tego co czytałam to po przebudzeniu Lunatycy nic nie pamiętają Więc wiesz, zawsze istnieje takie prawdopodobieństwo, wydawało Ci się, że to sen, a tak naprawdę...
a Iwonka już Ci wierzę, że Ty w łóżku znajdujesz buty i rękawiczki
Tak? A niby co znajduje co ?
Reszka , Julcia - wiecie co ja kiedys zrobilam ? Walczylam z Voldemortem !!!
Wstalam i sie daralam Crucioooo, Dredowta, Lumos i inne takie tak zaklecia ...spala wtedy ze mna koleznka w pokoju, najpierw sie przerazila..dlaczego ja reke wyciagam do sciany , macham nia jak opetana i krzycze do sciany Pozniej sobie uswiadomila, ze ja lunatykuje i " wirualnie z czyms walcze " ... pozniej ja chcialam w ta walke wciagnac
a Iwonka już Ci wierzę, że Ty w łóżku znajdujesz buty i rękawiczki
Tak? A niby co znajduje co ?
Reszka , Julcia - wiecie co ja kiedys zrobilam ? Walczylam z Voldemortem !!!
Wstalam i sie daralam Crucioooo, Dredowta, Lumos i inne takie tak zaklecia ...spala wtedy ze mna koleznka w pokoju, najpierw sie przerazila..dlaczego ja reke wyciagam do sciany , macham nia jak opetana i krzycze do sciany Pozniej sobie uswiadomila, ze ja lunatykuje i " wirualnie z czyms walcze " ... pozniej ja chcialam w ta walke wciagnac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum