Justynko prawdę mówiąc wnerwiłaś mnie zgoła nie Świątecznie.
Dla wszystkich Forumowiczów jesteś osobą niezwykle wyważoną, mądrą, wrażliwą serdeczną, ciepłą, przede wszystkim kobiecą w najlepszym znaczeniu tego słowa.
Mógłbym długo wymieniać wszystkie pozytywne cechy których większość z nas zwyczajnie Ci zazdrości, lub za które podziwia Ciebie i za które Cię kocha.
Biorąc pod uwagę fakt, że jesteś niezwykle atrakcyjną kobietą, mam tu na myśli atrakcyjność seksualną jak i intelektualną jesteś wymarzoną partnerką dla mężczyzny w każdym wieku, fakt, że ja akurat jestem prawie starcem upoważnia mnie do twierdzenia, że jestem zwyczajnie obiektywny w swoich twierdzeniach.
To co piszesz o swojej wiedzy zawodowej... nawet informatyka nie rozwija się tak szybko abyś nie była w stanie nadrobić zaległości o ile one fizycznie istnieją
Dlatego uważam, że znajdujesz się w jednym z najlepszych okresów swojego życia, za chwilkę otrzymasz potwierdzenie całkowitej remisji choroby, wrócisz do pełni sił fizycznych, jesteś w cudownej kondycji intelektualnej... życie stoi przed Tobą i czeka abyś wreszcie wzięła z niego to co Ci się najlepszego należy od zawsze.
Jesteś wspaniałą kobietą pod każdym względem, godną pożądania i podziwianą...
Nie musisz nikomu imponować finansowo, w tym kraju ludzi zamożnych jest bardzo niewielu, większość z nas to tzw gołodupcy, żyjący od wypłaty do wypłaty.
Wszyscy mamy mniejsze lub większe doświadczenia mówiące, że świat teoretycznie cywilizowany tak naprawdę przypomina dżunglę
Justytnko, w przeddzień jednych z najpiękniejszych Świąt życzę Ci obiektywizmu w ocenach siebie i swoich szans.
Życzę Ci wiary w lepsze jutro, za dotychczasowe doświadczenia zapłaciłaś już bardzo wysoką cenę, teraz odbierz odsetki od kapitału który zapłaciłaś
[ Dodano: 2012-04-04, 13:01 ]
Wyniki badań potwierdzają to co jest najważniejsze, wracasz do zdrowia, reszta to pryszcz