zawsze możesz powiedzieć- że wygrałaś wielką walkę- i czego Cię to nauczyło a zdrowie... każdy może je stracić nawet się tego nie spodziewa. Mam nadzieję, że trafisz na dobrego pracodawcę= dobrego człowieka.
Justysiu, nie trzymałem kciuków, nie wiedziałem...
Ale zawsze gdy myślę o Tobie, wiem że zawsze odniesiesz sukces, zasługujesz na każde szczęście, a ja życzę Ci tego z całego serca.
Oficjalnie od 7 maja zaczyna pracować. Praktycznie w czwartek za tydzień, żeby zobaczyć co i jak . Praca na 1/2 etatu, pracodawca ten sam co i przed chorobą. Praca biurowa (musiałam wytłumaczyć jak sobie wyobrażam - to co napisała moja Pani Doktor: "przeciwwskazana praca w warunkach narażenia na infekcje" ).
A we wtorek idę na komisję do ZUS-u.
akos6 napisał/a:
zawsze możesz powiedzieć- że wygrałaś wielką walkę- i czego Cię to nauczyło a zdrowie... każdy może je stracić nawet się tego nie spodziewa
to prawda
[ Dodano: 2012-04-12, 16:15 ]
roman1130 napisał/a:
Ale zawsze gdy myślę o Tobie, wiem że zawsze odniesiesz sukces, zasługujesz na każde szczęście, a ja życzę Ci tego z całego serca.
Romanie bardzo dziękuję
kmis757 napisał/a:
- powodzenia i oby po Twojej myśli
Dziękuję
Oczywiście najpierw okres próbny na 3 miesiące.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
JustynaS1975,
Wnioski:
W porównaniu do badania poprzedniego 27.09.2011 obraz bez istotnych różnić. Nie uwidoczniono zmian o wzmożonym metabolizmie glukozy odpowiadających aktywnemu metabolicznie procesowi rozrostowemu.
Tak trzymać i Dalej do walki
JustynaS1975 napisał/a:
Oficjalnie od 7 maja zaczyna pracować. Praktycznie w czwartek za tydzień, żeby zobaczyć co i jak . Praca na 1/2 etatu, pracodawca ten sam co i przed chorobą
Napewno wszyscy się cieszą że taka osoba jak TY wraca do pracy. Powodzenia
[ Dodano: 2012-04-12, 19:46 ]
Kartki z kalendarza:
"Nikt nie jest idealny, ale wszyscy mamy boską cnotę wybaczenia"
"Spróbuj zwalczyć zły nastrój ćwiczeniami fizycznymi" (potwierdzam to, ruch, aktywność 'sportowa' bardzo poprawia nastrój )
"Poświęcaj dwukrotnie więcej czasu na chwalenie niż na krytykowanie"
Żabuszku strasznie się cieszę, że wracasz do pracy!
Normalnie aż mam rogala na buzi jak durna, dobrze, że Mamcia poszła sobie książki wypożyczyć, bo pewnie by się wypytywała do czego tak się szczerzę Jak wróci to i tak Jej opowiem wszystko, to się ucieszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum