przeczytałam w merytorycznym, że tendencja wzrostowa i tak trzymac
, ale oczywiście do czasu ta tendencja wzrostowa, osiąga normę i nic ponad normę
Asia,
[ Dodano: 2012-06-06, 21:35 ]
klikers napisał/a:
Próby wątrobowe też piękne, no jestem z Ciebie dumny
Też jestem z siebie dumna , (Choć tak po cichu przyznam, to nie wiem czy jest z czego, bo jakoś nie bardzo uważam, że to moja zasługa. Piwkowało się troszku, imprezowało się troszku, po prostu wątroba miała ciężkie czasy. Także brawa dla wątroby, że tak się stara )
Pawle, dziękuję
[ Dodano: 2012-06-06, 22:17 ]
Znalazłam taki cytat:
"Błogosławieni, którzy umieją śmiać z samych siebie: nie przestaną nigdy się bawić. "
i od razu mnie się wszystko wyjaśniło
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witaj Justynko, oraz Wszyscy Twoi goście
Z pewnym zdziwieniem przeczytałem, iż uważasz, że stosując piwko i imprezowanie jest obciążeniem dla wątroby
Zawsze uważałem że jest to lekarstwo, z uwagi na jego szerokie zastosowanie przeniesione z aptek do zwykłych sklepów
Justynko nie wiem czy zgodzić się z Tobą, choć zawsze obligatoryjnie traktuję Twoje słowa jak wyrocznię... to tym razem zachowam zdanie odrębne...
Nie chcę uwierzyć w to stwierdzenie... ale chyba musisz zweryfikować swoje źródła informacji
Justynko ja tylko tak pytałam o to ile masz lat, bo z Twojego zdjęcia naprawdę cieżko wywnioskować. Taka piękna brunetka! I jakaż subtelna uroda! Ja swego czasu byłam smukłą blondynką z włosami do pasa. I też jeździłam na rowerze. Jak tylko urodziłam Stefka zmieniłam kolor włosów na brąz, znacznie je skróciłam. Nie chciałam być blondynką z nadwagą. Na rower nie ma czasu. Póki co to Stefek w chodziku jeżdzi. A ja zmamusiałam do reszty. Tu fałdka, tam fałdka. Gacie trzeba było większe kupić, rozmiar sukienki z 38 na 42. Rozmiar biustonosza w górę i tak dalej. Ale jak wrócę do pracy - tam to się trzeba będzie nabiegać, więc póki co się nie martwię tylko przygotowuję deser włoski pt. "panna cotta". Blondynką już pewnie nigdy nie będę ale może schudnę jak wrócę do pracy. Może
_________________ "Każdy człowiek umiera. Nie każdy żyje naprawdę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum