Justyś na początek 50 minut rowerem w jedną stronę brawo
Jak tak dalej pójdzie to za kilka dni bez problemu wybierzesz się na MAŁĄ przejażdżkę do Poznania
Jakby co to ogórkami nie pogardzę
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
No co TY zawsze się śmieje ,że zamknę się w sobie jak Betanka
ufff... ulżyło mi ...
ale niejednokrotnie dochodzę do wniosku, że lepiej nie powinnam w ogóle się odzywać, aby się nie błaźnić i potem nie wstydzić się za siebie
Witaj Ewo Udanego dnia.
Ja po kawce (bez ciacha ).
Dziś do pracy przyjechałam rowerem <pękam z dumy >, zajęło mnie to ok. 30 minut (prawie na całej trasie ścieżka rowerowa ). No i mam nadzieję, że nie gwizdną mnie roweru .
Mam zapięcie, jednak myślę, że dla złodziei takie zapięcie to pestka. Jedno jest dobre, mój rower jest używany, za rewelacyjnie się nie prezentuje, to zwiększa szanse, że nie zmieni właściciela.
asia77 napisał/a:
U mnie w mieście była akcja znakowania rowerków
Podobno u nas też jest. Muszę się więcej dowiedzieć.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Czytając optymistyczne wieści o znakowaniu rowerów, miałem ochotę zaśpiewać starą piosenkę kabaretu Elita "oj naiwny naiwny jak dziecko we mgle"
Widywałem już przypięte do słupów i latarni koła rowerowe, ramy i inne akcesoria rowerowe.
Moja córka miała rower marki Ukraina, który był cięższy od niej samej...też nie musi się martwić gdzie go zaparkuje, ktoś pomógł jej rozwiązać ten problem.
Dlatego myślę że nadzieja Justynki jest słuszna, może nie "dychną" na znakowanie szkoda kasy, jest to równoznaczne ze złapaniem złodzieja za rękę, a wtedy najlepiej odstrzelić 10- laka ...bo to są najczęściej sprawcy "krótkotrwałego użycia bez zgody właściciela"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum